NIEUWS

Blu-ray promotie tour van start


Redactie HiFi.nl | 03 december 2007

(Ingezonden mededeling)

High-definition is hét buzz-woord als het om tv-kijken of gamen gaat. Om mensen te informeren over high-definition en Blu-ray Disc gaat vrijdag 30 november de Blu-ray Disc Promotietour door de Benelux van start.


 
Het winkelend publiek kan tijdens de Promotietour kennismaken met de ultieme high definition-ervaring. In grote winkelcentra zien voorbijgangers zelf hoe zij met Blu-ray Disc méér uit hun HDTV halen. Want met Blu-ray Disc kunnen zij thuis genieten van de grootste filmhits, games en muziek in zeer hoge kwaliteit.

De Blu-ray Disc Promotietour doet de komende maand de volgende Nederlandse steden aan:

  • Nijmegen, winkelcentrum Dukenburg op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december
  • Hoofddorp, winkelcentrum De Vier Meren op vrijdag 7 december en zaterdag 8 december
  • Den Bosch, winkelcentrum Helfheuvelpassage op vrijdag 14 december en zaterdag 15 december
  • Hellevoetsluis, winkelcentrum Struytse Hoeck op vrijdag 21 december en zaterdag 22 december


Blu-ray Disc

Een Blu-ray Disc ziet er hetzelfde uit als een DVD maar heeft veel meer opslagruimte. Hierdoor is het beeld 5x scherper dan op DVD en het geluid kristalhelder. Op Blu-ray Disc komen de nieuwste films, next generation games en popconcerten uit. Meer dan 170 bedrijven in de consumentenelektronica, film- en entertainmentindustrie ondersteunen Blu-ray Disc. Dat betekent dat er een groot en groeiend aanbod is aan speelfilms en games op Blu-ray Disc en een ruime keuze aan Blu-ray Disc-apparatuur. Ook in de PLAYSTATION®3 zit een Blu-ray Disc-speler.


Wat heb je nodig voor de maximum Hi-Def Experience?

Om van de ultieme high definition-ervaring te genieten heb je een HDTV nodig en een Blu-ray Disc speler, PLAYSTATION®3 of computer met Blu-ray Disc-drive. Met een bijpassend Home Theater System haal je met de Blu-ray Disc ook het geluid van de bioscoop in huis.

Meer weten? Bezoek de Blu-ray Disc Promotietour, een elektronicazaak of entertainmentstore of ga naar www.stichtingblu-ray.nl. Daar is ook het volledige overzicht van releases en beschikbare titels op Blu-ray Disc te vinden.

EDITORS' CHOICE