NIEUWSAudio-Life

Kennismakingsshows bij Audio-Life


Redactie HiFi.nl | 11 december 2007

(ingezonden mededeling)

Ter kennismaking en om een gezellige, muzikale en culinaire dag te hebben, organiseert Audio-Life maar liefst drie shows om zichzelf in een intieme en persoonlijke setting voor te stellen en vooral mooie muziek ten gehore te brengen. Neem ook gerust uw eigen muziek mee!

In de eerste show, zullen Audio Note en 47 Laboratory gepresenteerd worden. In de tweede staat het luidsprekermerk WLM centraal en de laatste Kennismakingsshow zal compleet in het teken staan van het prachtige Pel Audio en live muziek! De drie shows zullen ondersteund worden door hapjes en drankjes van cateringbedrijf Culinair Geluk.

Kennismakingshow, deel 1: Audio Note & 47 Labs
Op 15 & 16 december 2007 worden de merken Audio Note en 47 Laboratory aan u voorgesteld. In twee gezellige en afzonderlijke settings kunt u luisteren naar een 47 Labs en een Audio Note systeem, twee prachtige merken die de essentie van de muziek volledig intact laten. Vanaf 16.00 uur zal de revolutionaire draaitafel van 47 Labs, de Koma, haar intrede doen.

Kennismakingsshow deel 2: WLM
Op 19 & 20 januari 2008 stellen wij onze jongste aanwinst aan u voor: WLM Loudspeakers! Dit Oostenrijkse merk (Wiener Lautsprecher Manufactur) was dé ontdekking op de VAD-show en heeft een weergave die prachtig “live” klinkt, een eigenschap die wij hoog in het vaandel dragen. De muziek treedt als het ware de kamer binnen. Kom de Diva Monitor van dit bijzondere speakermerk zelf beluisteren op onze apparatuur. Vanaf 16.00 uur hebben we nog een verrassing van WLM..

Kennismakingsshow deel 3: Pel Audio en Musical Affairs

23 en/of 24 februari 2008 (precieze data t.z.t. op de website) zullen de Kennismakingsshows worden afgesloten met een akoestisch live concert! De invulling van het concert houden we nog even geheim, maar het wordt zeker mooi! Daarnaast kunt u naar een complete set van Pel Audio en Musical Affairs luisteren. Pel Audio heeft de complete keten van bron tot luidsprekers compleet opnieuw ontworpen en het resultaat is een verbluffende gelijkenis met live muziek. Wij laten u graag horen hoe dichtbij Pel Audio samen met Musical Affairs komt als het gaat om de ultieme muziekbeleving. Het live-concert zal rond 16.00 uur beginnen.

Inschrijving
Op alledrie de shows bent u van harte welkom van 14.00 tot 18.30 uur, maar door het beperkt aantal plaatsen en de verwachte opkomst, vragen wij u zich vooraf aan te melden. Voor aanmelding en meer informatie, zie info@audio-life.nl  en www.audio-life.nl.

EDITORS' CHOICE