Kerstshow bij Studio Alkmaar


Redactie HiFi.nl | 12 december 2007

(ingezonden mededeling)

Op 27 ,28 en 29 december wordt er bij Studio Alkmaar een kerstshow gehouden. In de gloednieuwe luisterruimte worden twee sets opgebouwd rond Avalon en Klipsch.De Avalon Osiris krijgt deze keer aansturing van de nieuwste referentieversterkers van Symphonic Line. Dit zijn de Kraft 300 monoblokken ( 300 watt klasse A). Als bronnen fungeren de Symphonic Line Reference CD speler en de SME 20/A draaitafel. De geestelijk vader van SL , Rolf Gemein ,
zal op 27 december persoonlijk aanwezig zijn om over zijn ontwerpfilosofie met geïnteresseerden van gedachten te wisselen. En natuurlijk om iets van zijn favoriete muziek te laten horen.

Daarnaast wordt rond Klipsch een cinemaset opgebouwd met als frontspeakers
de Klipschorn Anniversary en als centerspeaker de La Scala 2. Voor de versterking is gekozen voor Trigon TRE50 monoblokken. De bron is een Q-motion Blu-ray HD mediaserver. In de andere grote luisterruimte is ruim plaats gereserveerd voor de altijd gloedvolle Von Schweikert VR7 luidsprekers. Die uiteraard worden gevoed met KR apparatuur en Harmonic Technology Cyberlight kabels.

Data
De show is donderdag 27 t/m 29 zaterdag ‘s middags van 14.00 tot 18.00 uur.

EDITORS' CHOICE