NIEUWSRoth Audio

Roth Audio iPod systemen

Redactie HiFi.nl | 14 januari 2008 | Roth Audio

Roth Audio introduceert twee nieuwe producten die compatible zijn met Apple’s iPod. Beide producten zijn gericht op de audiofiele gebruiker van deze muziekspeler. Het gaat om een buizenversterker en een alles in één apparaat met een dockfunctie.



De Roth Audio Music Cocoon MC4 is een complete voor- en eindversterker met een vermogen van 2x 13 watt. Door middel van een dock-aansluting kan de iPod op de MC4 gezet worden. Ook is het mogelijk om een cd-speler aan te sluiten op de versterker. De MC4 beschikt over vier buizen en wordt geleverd met een handige afstandsbediening die ook de iPod kan bedienen.



De Roth Audio Alfie is een alles in één apparaat. De Alfie beschikt over een DVD/CD speler, twee ingebouwde speakers en een subwoofer. Ook heeft het apparaat een wekkerfunctie, wat hem ideaal maakt voor het gebruik in de slaapkamer.  De Alfie heeft net als de MC4 een iPod dock, maar het apparaat kan natuurlijk ook op uw tv worden aangesloten. Natuurlijk zit er ook een ingebouwde tuner in de Alfie en wordt hij geleverd met een afstandsbediening.

Prijs
De Roth Audio MC4 heeft een adviesprijs van 699 euro. Voor de Alfie geldt een adviesprijs van 750 euro.


EDITORS' CHOICE