NIEUWSSharp

Sharp kondigt Aquos X-serie aan

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2008 | Sharp

(ingezonden mededeling)

De nieuwe AQUOS X-serie van Sharp zal vanaf september 2008 in Europa te verkrijgen zijn. Nadat de X-serie in maart 2008 in Japan, het thuisland van Sharp, geïntroduceerd wordt, zullen de modellen aangepast worden naar de Europese standaarden. De extreem dunne Full HD LCD TV’s uit de X-serie hebben schermafmetingen van 37-inch, 42-inch en 46-inch (respectievelijk 94, 106 en 117 cm) en meten slechts 3,44 cm op het dikste punt.



Met deze introductie zet Sharp een belangrijke stap naar de verwezenlijking van een LCD TV zonder frame. Sharp biedt met deze modellen, naast de unieke LCD technologie, compleet nieuwe mogelijkheden voor het design en de positionering van de TV ruimte in huis.

De beeldkwaliteit van de X-serie komt tot stand door de 100-Hz technologie in combinatie met Full HD resolutie. Uitgerust met een dynamisch contrast van 15.000:1 en voorzien van 3 aparte speakers zorgt deze LCD TV volgens Sharp voor een nieuwe Tv-beleving in de hoogst mogelijke resolutie. Het milieuvriendelijke design en het lage elektriciteitsverbruik van minder dan 0.5 Watt in standby mode zorgen ervoor dat deze nieuwe AQUOS modellen bijzonder energiebesparend zijn.


EDITORS' CHOICE