NIEUWSKEF

KEF Muon bij iEar


Redactie HiFi.nl | 07 februari 2008 | KEF

(ingezonden mededeling)

Zoals reeds aangekondigd viert iEar haar 5-jarig jubileum eind februari met een grote KEF show. Als ultiem hoogtepunt van deze week hebben zij exclusief de hand weten te leggen op een paar KEF Muon luidsprekers.De 2 meter hoge en 115 kg zware uit massief aluminium gegoten Muon luidsprekers volgens ontwerp van Ross Lovegrove, waarvan één paar € 100.000,00 kost, waren nog nooit in Nederland.

Als onderdeel van de Grote KEF show van 26 februari t/m 1 maart, vindt op vrijdag 29 februari het KEF Muon Dutch Launch Event plaats.Johan Coorg zal de demonstraties van de KEF Muon luidsprekers voor zijn rekening nemen. Tussen 12.00 en 16.00 uur verwelkomen wij u graag als belangstellende voor de KEF Muon luidsprekers. Tussen 16.00 en 19.00 bieden zij de pers de mogelijkheid om de luidsprekers te beluisteren. Aansluitend vindt om 20.00 uur het KEF Muon Dutch Launch Event plaats, een spectaculair 5-jarig jubileum feest met de presentatie van de KEF Muon luidsprekers voor genodigden.

Zaterdag 1 maart bestaat er voor geïnteresseerden de gehele dag de mogelijkheid de KEF Muon luidsprekers te komen aanschouwen en beluisteren. Dit alles vindt plaats bij iEar, in de st. Ceciliastraat 28 in Tilburg.

MERK

EDITORS' CHOICE