Nieuwe Carfi van Harman Kardon

Redactie HiFi.nl | 21 februari 2008 | Harman Kardon

Harman Kardon introduceert vier nieuwe apparaten voor in de auto. Het gaat om een systeem om bijvoorbeeld een mobiele telefoon of iPod mee te beheren en om drie navigatiesystemen. De systemen zijn reeds op de markt verschenen.



Met de Harman Kardon Drive + Play 2 kan de gebruiker tijdens het rijden op een veilige manier diverse apparaten beheren. Dit wordt mogelijk gemaakt door de 2,4 Ghz draadloze controller in combinatie met een 3,5 inch kleurenscherm. De Drive + Play 2 biedt ondersteuning voor USB apparaten zoals de Apple iPod. Ook kan het apparaat van nieuwe software worden voorzien zodat ook toekomstige USB apparaten bediend kunnen worden.  De Drive+ Play 2 kan door middel van de aanstekeringang worden aangesloten en verder beschikt het apparaat over een automatische verlichtingsfunctie.



Op navigatiegebied zijn er de Guide + Play GPS-410 en GPS-510. De GPS-510 is leverbaar in de kleuren zwart of zilver en is zo gemaakt dat hij ook nog in een broekzak past. Verder beschikt het apparaat over de mogelijkheid om muziek en video’s af te spelen. De GPS-410 heeft ongeveer hetzelfde formaat en is leverbaar in zilver en donkergrijs. Verder beschikt het apparaat over een MP3-speler. Beide systemen beschikken over een 4 inch touchscreen. Op een intern flashgeheugen van 2GB zijn de kaarten van heel Europa (38 landen) voorgeïnstalleerd. Verder beschikken de Guide + Play GSP-410 en GPS-510 over een aansteker- en USB-aansluiting.    



Als laatste komt Harman Kardon met de Guide + Play GPS-810. Dit apparaat is eigenlijk een combinatie van bovenstaande systemen. Het systeem beschikt over een 4,3 inch touchscreen en een 2,4 Ghz draadloze controller. Verder is het mogelijk om verschillende apparaten te beheren zoals een mobiele telefoon of een iPod. Ook zijn er op de GPS-810 de kaarten van heel Europa (38 landen) voorgeïnstalleerd op 2GB flashgeheugen.


EDITORS' CHOICE