NIEUWSJBL

Diverse docks van JBL

Redactie HiFi.nl | 21 februari 2008 | JBL

JBL heeft een drietal nieuwe producten ontwikkeld voor het gebruik met de Apple iPod, een dock speciaal voor de Nokia 5310 en een draadloos speakersysteem.

De drie iPod docks van JBL; de On Time 200iD, de On Stage IIIP en de Duet 200 bieden naast ondersteuning voor diverse iPod modellen en de iPhone, ook de mogelijk om een andere MP3-speler via een kabel aan te sluiten.



De JBL On Time 200iD is een dock met wekkerfunctie; dit maakt het mogelijk voor de gebruiker om gewekt te worden door de muziek van zijn of haar draagbare muziekspeler. De kleinere broer van de huidige On Time beschikt over de normale wekkerfuncties en een uitgangsvermogen van 10 watt per kanaal. De JBL On Time 200iD is leverbaar vanaf juni.



De JBL On Stage IIIP is een dock die geschikt is voor alle iPod modellen en de iPhone. Ondanks het vrij kleine formaat levert de dock volgens de fabrikant goed geluid. De On Stage IIIP beschikt over vier speakers met een vermogen van 6 watt. Dankzij gekleurde ringen kan de dock aan elke smaak worden aangepast. De JBL On Stage IIIP is leverbaar vanaf mei.



De JBL Duet 200 is een wat grotere dock en beschikt over een uitgangsvermogen van 20 watt. Ook deze dock beschikt naast een aansluiting voor alle modellen iPod’s en de iPhone over de mogelijkheid om andere draagbare muziekspelers aan te sluiten. De JBL Duet 200 is leverbaar vanaf mei.



Naast een dock voor de populaire iPod’s komt JBL met een dock voor de Nokia 5310; de On Call 5310. De muziektelefoon kan met behulp van de dock aan een computer worden aangesloten, opgeladen worden en natuurlijk kan de muziek via de ingebouwde speakers worden afgespeeld. De On Call werkt op vier AA batterijen en is inmiddels al te koop voor een adviesprijs van 99 euro.



Als laatste komt JBL met de On Tour XTB, die volgens de fabrikant wel wat weg heeft van een UFO. Het apparaat beschikt over 6 watt versterker die vier speakers aanstuurt. De JBL On Tour XTB kan ook via BlueTooth muziek afspelen en is leverbaar in de kleuren wit of zwart. Het apparaat werkt op vier AA batterijen en er wordt een afstandsbediening meegeleverd.  


EDITORS' CHOICE