NIEUWSAudiovector

Audiovector bij Multifoon Hifi


Redactie HiFi.nl | 22 februari 2008 | Audiovector

(Ingezonden mededeling)

Zaterdag 1 en zondag 2 maart ontvangen wij u graag om kennis te komen maken met de Audiovector Si 3 luidsprekerlijn.De Deense luidsprekerontwerper en Audiovector exportmanager Peter Stenberg zal dit weekend bij ons te gast zijn om de introductie nog leuker te maken. De man die ons en veel klanten al vaak verraste met fantastisch klinkende luidsprekers, houdt de Si 3 luidsprekers bij Multifoon Hifi ten doop.

Een set prachtig klinkende vloerstaande Audiovectors koopt u vanaf 999 euro per paar.
De Si 3 serie loopt van 2299 euro tot 5999 euro per paar. Wij zullen uitgebreid demonstreren met de Si 3 Super en de Si 3 Avantgarde.Enkele klankeigenschappen van de Si 3 serie: Door de mooie én slimme kastbouw laat de kast zich vrijwel niet horen. Resultaat is een zeer heldere weergave die tegelijker tijd mild, vrij en warm genoemd kan worden, een buitengewone fijn-dynamiek en een transparante laagweergave door de “downfiring” sub-laag woofer.

U bent van harte welkom!

Demo-tijden

Zaterdag 1 maart van 10.30 tot 17.00 uur en zondag 2 maart van zondag 2 maart 12.00 tot 17.00 uur bij Multifoon Hifi aan de Watermanweg 229A te Rotterdam.

EDITORS' CHOICE