NIEUWSB&W 800

B&W Signature Diamond bij Overgaauw


Redactie HiFi.nl | 06 maart 2008 | B&W 800

(ingezonden mededeling)

Voor het 40 jarig bestaan heeft B&W een compleet nieuwe speaker geïntroduceerd. Met één doel voor ogen: ’s werelds beste 2-weg speaker te bouwen. Met  frisse blik, maar met de befaamde huidige B&W technieken als basis,  is deze speaker van A tot Z opnieuw ontworpen en aangepast tot het ultieme eindresultaat….de Diamond Signature.De speaker is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: Wakami (bruin fineer in lak) en Witlak. Bij hifispecialist Overgaauw in Leiden is deze bijzondere speaker in Wakami te bewonderen.

Als behuizing voor de Diamant tweeter in de Wakami uitvoering is gekozen voor zwart Belgisch hardsteen en voor de witte uitvoering is gekozen om de diamant tweeter te plaatsen in (wit) Grigio Camico Marmer. Dit resulteert volgens de fabrikant in een ultiem samengaan van geluid en design. De stempel van Kenneth Grange, de Industrial Designer die voor dit project speciaal is aangetrokken, is dan ook duidelijk te zien.Voor de wereldwijde markt worden slechts per kleur 500 paar geproduceerd, dus er mag wel gesproken worden van een Collectors Item.

U kunt deze bijzondere speakers beluisteren en bezichtigen bij Hi-fi Video Centrum Overgaauw B.V. aan de Breestraat 146-148 te Leiden, Telefoonnummer 071-5126862.

 

MERK

EDITORS' CHOICE