NIEUWSMeridian

Meridian breidt F80 lijn uit

Redactie HiFi.nl | 17 maart 2008 | Meridian

(ingezonden mededeling)

De lijn van het draagbare audiosysteem Meridian F80 wordt uitgebreid met een aantal stijlvolle en oer-Italiaanse kleurstellingen.

Vanaf nu zijn er twee extra redenen om een Meridian F80 in de huiskamer, studeerkamer of zelfs keuken te laten pronken. Dit als tafelradio vermomde high-end audiosysteem, door enkele vakbladen zelfs geprezen als best klinkende portable ooit en door het Nederlandse blad Media Totaal genomineerd voor beste Gadget van 2008, is nu te verkrijgen in twee nieuwe, speciale hoogglans afwerkingen; een dieprode afwerking genaamd Rubino Micallizzato en een grafieten afwerking genaamd Grigio Silverstone. Deze nieuwe afwerkingen brengen het totaal nu op zeven unieke Ferrari afwerkingen, het bedrijf dat dit product samen met Meridian heeft ontwikkeld.



Deze audiovolbloed herbergt een FM/DAB tuner met ingebouwde antenne voor perfecte ontvangst, een uiterst stabiele cd-speler die eveneens DVD’s afspeelt en een ingebouwde versterker die maar liefst 80 echte Watts levert aan niet alleen de twee hoofdluidsprekers, maar zelfs een geïntegreerde subwoofer. Alle informatie is duidelijk af te lezen op het prachtige organische LED scherm. Geavanceerde digitale signaalverwerking (DSP) zorgt ervoor dat de klank vol detail is, een indrukwekkend stereobeeld heeft en zelfs onafhankelijk van de plaatsing optimaal klinkt. Uiteraard laat dit exceptioneel ergonomische ontwerp zich eenvoudig bedienen met de bijpassende remote.

Meridian apparatuur is verkrijgbaar bij de betere audiospeciaalzaak en de F80 bij geselecteerde verkooppunten.


EDITORS' CHOICE