NIEUWSDALI

Jubileum versie DALI Helicon


Redactie HiFi.nl | 21 maart 2008 | DALI

(Ingezonden mededeling)

Danish Audiophile Loudspeaker Industries, beter bekend als DALI is in 1983 opgericht door een groep enthousiaste muziekliefhebbende ontwerpers en ingenieurs. Zij stelden zich als doel om, door innovatieve ontwerpen, luidsprekers te fabriceren die geluidskwaliteit en betrouwbaarheid met elkaar combineren.

Vandaag de dag, een kwart eeuw later, genieten bezitters van DALI luidsprekers in meer dan 55 landen van de toewijding en passie die deze groep. Inmiddels zijn namen als MEGALINE, EUPHONIA, HELICON, MENTOR en IKON® bekend bij de liefhebbers en staan synoniem voor kwaliteit.

Gelimiteerde productie

Om 25 jaar Deens vakmanschap en innovatie te vieren presenteert DALI met trots de “25th Anniversary Limited Edition HELICON 400 MK2”. Helemaal afgewerkt in prachtig hoogglans diepzwart is de HELICON 400 LE 25th een verpletterende verschijning, een effect dat bereikt is door elk van de vele laklagen met de hand te politoeren volgens traditioneel
vakmanschap zoals je dat tegenkomt bij gerenommeerde concertvleugels.

Van deze bijzondere uitvoering zullen slechts 500 paar gefabriceerd worden, elk uitgevoerd met een fraai en discreet gouden DALI logo aan de voorkant en een Limited Edition schild aan de achterzijde.

Ongelimiteerde kwaliteit

Net zoals de HELICON 400MK2 waarvan de HELICON 400 LE 25th afgeleid is, beschikt deze over twee 6½” mid/woofers met Class A magneet systemen en de bijzondere DALI Hybride Tweeter Module, een unieke combinatie van een ribbon en een low-mass soft-dome tweeter. Net zoals de EUPHONIA Series worden voor het wisselfilter audiophile-grade componenten gebruikt.

De zeer muzikale DALI HELICON 400 LE 25th is vanaf april 2008 verkrijgbaar bij de geautoriseerde DALI dealer en kent een adviesprijs van 3.399 euro per stuk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
AND Benelux BV
T: +31(0)13-4550955
F: +31(0)13-4555666
W: www.andbenelux.com
E: info@andbenelux.com

MERK

EDITORS' CHOICE