NIEUWSJK Acoustics

JK Ultimate Compleet Show


Redactie HiFi.nl | 31 maart 2008 | JK Acoustics

(ingezonden mededeling)

Op 4 en 5 april 2008 organiseert JK acoustics met de top-of-the-line produkten de JK Ultimate Compleet Show. De Ultimate Pre-Amplifier-II, DA-converter-II, Phono en Mono Power Amplifiers zorgen samen met de Ultimate luidsprekers voor een ultieme weergave.

Nieuw is de opwaardering van de Ultimate-2 DA-converter met een ‘ultra-low jitter print’. Deze print met 4 koperen lagen, zorgt ervoor dat het Spdif signaal ge-‘reclocked’ wordt. In combinatie met een nieuw ontworpen voeding moet dit zorgen voor een verbluffend resultaat in het totale geluidsbeeld. Nog meer rust en openheid.

Tijdens de show wordt er met de Kuzma XXL draaitafel gedraaid waarin een Condor Platinum element is gemonteerd. Van dit element zijn maar 2 exemplaren op de wereld. Het bijzondere van dit element zijn de platinum spoelen met een draaddikte van 15Mµ. Het element heeft geen frontpool, hierdoor krijgt men het hoogst oplossend vermogen dat haalbaar is.

Klik hier voor een vergrote afbeelding

Bij de gehele installatie wordt de nieuwe JK Reference Cable gebruikt, zowel als digi-interlink, interlink en luidsprekerkabel.

Op gezette tijden geven Johan Ketelaar en medewerkers voor liefhebbers uitleg over de opbouw van de Ultimate luidspreker. Ook zullen zij achterliggende elektronische concepten van de Ultimate componenten toelichten.

De mogelijkheid wordt geboden om uw favoriete LP of CD mee te nemen en te genieten van de muziek.

Data
De JK Ultimate Compleet Show wordt gehouden op 4 april van 10.00 tot 20.30 en op 5 april van 10.00 tot 16.00 uur bij Ketelaar Hifi aan de Parkweg 23 in ’t Harde.

EDITORS' CHOICE