NIEUWSJVC

JVC SuperSlim LCD-tv

Redactie HiFi.nl | 08 april 2008 | JVC

(door Theo Wubbolts/HVT)

JVC introduceert met de SuperSlim een zeer platte LCD-tv. Met zijn dikte van slechts 3,9 cm (middendeel 7,4 cm) voorziet JVC in de groeiende vraag naar grotere maten maar dan in Superslim design.

De voorzijde is wellicht nog overtuigender. Met zijn smalle lijst van nauwelijks 2,3 cm biedt Superslim beduidend meer beeld en nog minder kast. Voorzien van heldere, spatscherpe Full HD 1080p techniek en een geavanceerde Dynapix Plus 1080p Engine. De meegeleverde afstandsbediening is universeel. Dus al die andere afstandsbedieningen in huis behoren met deze Superslim tot het verleden.



En wat Superslim is moet ook Superslim blijven. Ook aan de muur. Door toepassing van verticale HDMI aansluitingen, voor optimaal digitaal beeld en geluid, blijft deze Superslim LCD-tv ook plat. De haarscherpe Full HD 1080p techniek zorgt voor levensechte High Definition beelden zoals aangeboden door de digitale kabel, satelliet, Blue-ray-speler of HD Everio camcorder. Maar ook bij ‘gewone’ digitale uitzendingen haalt deze Superslim het onderste uit de kan.

Prijzen:
LT-46S90 (116 cm):  2.199 euro
LT-42S90 (107 cm):  1.699 euro


EDITORS' CHOICE