NIEUWS

Blu-ray Disc op promotietour


Redactie HiFi.nl | 08 april 2008

(ingezonden mededeling)

Voorburg, 8 april 2008 – High-definition is hét buzz-woord als het om TV-kijken of gamen gaat. GfK Nederland verwacht dat eind 2008 61% van de huishoudens een platte TV heeft. Maar nog weinig consumenten weten wat high-definition is en hoe zij thuis meer uit hun HDTV kunnen halen. Om mensen te informeren over high-definition en Blu-ray Disc gaat vrijdag 11 april de Blu-ray Disc Promotietour door de Benelux van start.

Het winkelend publiek kan tijdens de Promotietour kennismaken met de ultieme high-definition ervaring. In grote winkelcentra zien voorbijgangers zelf hoe zij met Blu-ray Disc méér uit hun HDTV halen. Want met Blu-ray Disc kunnen zij thuis genieten van de grootste filmhits, games en muziek in de allerbeste kwaliteit.

De Blu-ray Disc Promotietour doet de komende maand de volgende Nederlandse en Belgische steden aan:

  • Utrecht, winkelcentrum Hoog Catharijne op vrijdag 11 april en zaterdag 12 april
  • Luik, winkelcentrum Les Galeries St. Lambert op vrijdag 11 april en zaterdag 12 april
  • Rotterdam, winkelcentrum Zuidplein op vrijdag 18 april en zaterdag 19 april
  • Brussel, winkelcentrum City 2 op vrijdag 18 april en zaterdag 19 april
  • Hoofddorp, winkelcentrum De 4 Meren op vrijdag 25 april en zaterdag 26 april
  • St. Niklaas, winkelcentrum Waasland op vrijdag 25 april en zaterdag 26 april
  • Antwerpen, winkelcentrum Stadsfeestzaal op vrijdag 2 mei en zaterdag 3 mei


Blu-ray Disc

Blu-ray Disc is de opvolger van de DVD. Een Blu-ray Disc ziet er hetzelfde uit als een DVD maar heeft veel meer opslagruimte. Hierdoor is het beeld 5x scherper dan op DVD en het geluid kristalhelder. Op Blu-ray Disc komen de nieuwste films, next generation games en popconcerten uit. Meer dan 170 bedrijven in de consumentenelektronica, film- en entertainmentindustrie ondersteunen Blu-ray Disc. Dat betekent dat er een groot en groeiend aanbod is aan speelfilms en games op Blu-ray Disc en een ruime keuze aan Blu-ray Disc-apparatuur. Ook in de PLAYSTATION®3 zit een ingebouwde Blu-ray Disc-speler.


Wat heb je nodig voor de maximum Hi-Def Experience?

Om van de ultieme high-definition ervaring te genieten heb je een HDTV nodig en een Blu-ray Disc speler, PLAYSTATION®3 of computer met Blu-ray Disc-drive. Met een bijpassend Home Theater System haal je met de Blu-ray Disc ook het geluid van de bioscoop in huis.


Waar kunt u Blu-ray kopen?

Vraag uw lokale hifi-winkel naar de mogelijkheden van Blu-ray Disc. U vindt een overzicht van gespecialiseerde winkels in onze Hi-Find.

EDITORS' CHOICE