NIEUWSPhilips

Philips nieuws


Gastauteur | 09 april 2008 | Philips

(door Theo Wubbolts/HVT)

Tijdens de Europese persconferentie in Portugal kondigde Philips weer de nodige nieuwe apparaten aan. Hieronder een overzicht van het belangrijkste nieuws.


Philips Design Collection

Met de verfrissende look van een nieuwe serie entertainmentproducten wordt gebruik gemaakt van materialen die perfect passen in hedendaagse interieurs.

Onderdeel van de Design Collection zijn onder andere verschillende FlatTV’s, Home Cinema Sets, Wireless Music Centers en een harddisk recorder.

De FlatTV’s uit de Design Collection hebben een adviesprijs vanaf € 1.499 voor de 9000-serie en vanaf 1.099 euro voor de 7600-serie. De Ambisound HTS8140 Home Cinema Set is vanaf juni verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 999 euro.


Philips Aurea FlatTV

Philips Aurea (42PFL9900D); de ultieme amusementservaring die vleugjes verleiding en verlangen combineert met een luxueuze vormgeving en fascinerend licht. Aurea creëert een omgevingservaring die veel verder gaat dan normaal televisie kijken. De televisie integreert moeiteloos in elk interieur. Als de Aurea is ingeschakeld, biedt het toestel een overweldigende kijkervaring en als het is uitgeschakeld, heeft het een luxueuze uitstraling en gaat het op in zijn omgeving.

De Aurea is op dit moment verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 3.999 euro.


Philips Eco TV

De innovatieve Eco TV (42PFL5603D) is een hoge definitie lcd-televisie die niet alleen een sublieme beeldkwaliteit biedt maar daarnaast ook het stroomverbruik fors vermindert. De Eco TV is voorzien van verschillende energiebesparende eigenschappen, waaronder een gepatenteerde technologie die het achtergrondlicht van het lcd-paneel dimt om het stroomverbruik te verlagen zonder de beeldkwaliteit aan te tasten. Een ingebouwde lichtsensor meet automatisch het omgevingslicht in de kamer en past het achtergrondlicht van de televisie aan om zo de energie-efficiëntie te optimaliseren.

De Eco TV heeft een adviesprijs van 1.399 euro.


Philips Streamium Wireless Music Center

Philips maakt de opslag, het beheer en het plezier van een CD-collectie gemakkelijker met het Philips Wireless Music Center (WACS7500). Het Wireless Music Center is een veelzijdig audiosysteem dat tot wel 1500 CD’s kan beheren door ze om te zetten naar MP3-muziekbestanden en te bewaren op de harde schijf van 80 GB.

Met een Wireless Music Center kunnen alle gezinsleden tegelijkertijd naar hun eigen muziek luisteren door middel van de ‘My Room, My Music’-functie. Het systeem kan zonder onderbreking muziek naar vijf stations in afzonderlijke kamers streamen.Met de functie ‘Music Follows Me’ kan men naar de muziek blijven luisteren terwijl men door het huis van kamer naar kamer loopt, zonder te hoeven navigeren en de gekozen nummers helemaal opnieuw te laten beginnen. Druk eenvoudigweg op een toets op de afstandsbediening zodat de favoriete muziek u door het hele huis volgt.

Met de ‘Music Broadcast’-fuctie stuurt men de muziekkeuze tegelijkertijd naar elke kamer in het huis – het is het ultieme party-geluidssysteem! Eén druk op de knop zendt de gekozen nummer of playlist naar maximaal 5 Wireless Music Stations overal in het huis.

De WACS7500 heeft een adviesprijs van 999 euro.


Philips GoGear SA52-serie

De Philips GoGear SA52-serie draagbare audio-videospelers zijn nieuwkomers in de GoGear familie. De dunne en geraffineerde serie is voorzien van de nieuwe Philips FullSound technologie waarmee de consument kan genieten van muziek en video van de bovenste plank, precies zoals de artiest het aanvankelijk bedoeld had.


Philips klokradio

Philips presenteert met trots een klokradio, een fotolijst, een video- én audiospeler verenigt in één compacte en oogstrelende behuizing. Deze klokradio (AJL308) pakt uit met een knap design en een elegant kleurenscherm van 7 inch. De USB-connector en de SD-kaartsleuf zorgen ervoor dat foto’s, muziek en zelfs videoclips gemakkelijk toegankelijk zijn.

De AJL308 adviesprijs van 149 euro.


Philips Digital PhotoFrame 

Philips breidt zijn serie van digitale fotolijsten uit met modellen van 6, 7 en 8 inch (6FF3FPW, 7FF3FPB en 8FF3FPW/B). Met het Philips digitale PhotoFrame hoeven digitale foto’s niet langer op de pc bewaard te worden. Iedereen kan ze nu op het PhotoFrame bekijken, waar je maar wilt. De nieuwe modellen zijn uitgerust met ‘RadiantColor’, een innovatie van Philips die de kleuren van een niet schermvullende foto verlengt tot aan de rand van het scherm wat een betere kijkervaring garandeert.

De Digital PhotoFrames zijn verkrijgbaar met een adviesprijs vanaf 89 euro.


Philips oortelefoons

Philips stelt de ultieme oplossing voor om onderweg comfortabel van muziek te genieten, met de lancering van de SHE9850 en de SHE9800 oortelefoons. De Philips SHE9850 zorgt ervoor dat de hoge definitie klank perfect in het oor aangereikt wordt. Hij past zich namelijk aan het oorkanaal van de gebruiker aan en zit goed strak, wat een passieve ruisisolatie mogelijk maakt en tegelijk een afscherming biedt tegen onderbrekingen door omgevingsgeluiden.

De Philips oottelefoons zijn het resultaat van uitvoerig onderzoek van de anatomie van het oor en zijn uitgerust met een akoestisch hoekdesign dat de hoek van de luidsprekerbuis aanpast dat zorgt voor optimaal draagcomfort in elke type oor.

De SHE9850 en SHE9800 hebben een adviesprijs vanaf 79 euro.


Philips Power4Life

Philips brengt stroomoplossingen op de markt die de gebruiker langer laat genieten van zijn draagbare elektronische apparaten. Binnen de Power4Life-serie vallen de Power2Charge (SCM7880) en de Power2Go laders (SCE4430).

De universele USB-laders Power2Charge maken het mogelijk om met één enkele lader bijna alle draagbare elektronische apparaten te laden. De Power2Go laders bieden op hun beurt tot 60 uur draagbare reservestroom, zonder dat ze in een stopcontact moeten gestoken worden.

De SCM7880 en de SCE4430 hebben een adviesprijs vanaf 39 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE