Luistershow bij It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 22 april 2008

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 3 mei organiseren hifistudio It Harkstee in Twijzelerheide en Rickís Records weer een gezellige luistershow. Voor deze dag is er gekozen voor Naim apparatuur, Neat speakers en een Michell draaitafel.Op deze muziekdag is elke muziekliefhebber welkom om onder het genot van een hapje en een drankje op de hoogte te worden gebracht van nieuwe releases op LP en CD. Verder staat deze dag in het teken van Oud en Nieuw.

Oud: Ervaar hoeveel plezier je kunt hebben van een (goed gecleande) 2e hands LP voor een paar euro of midpriced / budgetpriced cdís.

Nieuw: Nieuw vinyl en nieuwe cdís kunnen worden beluisterd. Van blues, jazz, pop, rock, (free) folk en meer. Ook enkele SHM cdís kunnen worden beluisterd.Een playlist van te verwachten releases wordt op verzoek toegestuurd. Daarnaast zal de nieuwe interlink van Binaural worden gepresenteerd. Ook is er op die dag een speciale aanbieding: De VPI 16,5 platenwasmachine + 5 liter reinigingsvloeistof + 50 Nagaoka antistatische binnenhoezen voor een wel heel aantrekkelijk prijs.

U bent van harte welkom op zaterdag 3 mei tussen 11.00 en 17.00 uur.

EDITORS' CHOICE