NIEUWSVibex

Nieuw in de Benelux: Vibex

Redactie HiFi.nl | 05 mei 2008 | Vibex

(ingezonden mededeling)

Het Spaanse merk VIBEX wordt per direct in de Benelux vertegenwoordigd door Multitrade Belgium. VIBEX is ontstaan uit de ontnuchterende vaststelling van Cliff Orman dat de meeste op de markt verkrijgbare stroomproducten zoals stekkerblokken, stroomsnoeren en netfilters ongewenste neveneffecten hebben die een groot deel van wat ze goed doen weer teniet doen gaan. En als er dan producten waren die het goed deden, was het prijskaartje zo dat de producten voor de meeste audiofielen onbereikbaar waren.



Vanuit zijn jarenlange ervaring op het gebied van apparaat- en luidsprekerontkoppeling is Cliff dan aan de slag gegaan om een eigen productlijn te ontwikkelen die én zeer goed werkte en betaalbaar bleef. Eén van de belangrijkste dingen die Cliff geleerd had, was dat het van uitermate groot belang was om goed  met energie om te gaan. Energie wordt zowel door apparatuur als door luidsprekers ‘uitgezonden’ en ontvangen. Na verschillende tests bleek dat ook een stekkerblok een enorme invloed op het uiteindelijke klankresultaat heeft.



Na vele honderden uren testen van verschillende materialen en combinaties van materialen werd uiteindelijk een combinatie gevonden die als basis diende voor een Reference Power Block. De gevonden combinatie zorgde steeds voor een consistent positief resultaat, onafhankelijk van de aangesloten apparatuur. van hieruit werden verfijningen en verbeteringen aangebracht tot er een volledige productlijn klaar stond die aan elke audiofiel de mogelijkheid biedt om zijn installatie te horen zoals ze bedoeld is, zonder negatieve invloeden van buitenaf. Doordat Multitrade Belgium dit merk nu in zijn pakket heeft opgenomen, krijgt u nu zelf de kans om te ervaren wat een VIBEX product in uw keten kan doen. Wij zijn er zeker van dat eens u het ervaren heeft, u niet anders meer wil.


EDITORS' CHOICE