NIEUWSSony

Sony BRAVIA HT-systeem voor aan de muur


Redactie HiFi.nl | 06 mei 2008 | Sony

(ingezonden mededeling)

Sony introduceert de DAV-F200. Dit fraai vormgegeven Home Theatre-systeem beschikt over de nieuwste technologieën en heeft voldoende vermogen voor krachtig bioscoopgeluid.

De HDMI-output zorgt dankzij de 1080p upscaling voor uitstekende beeldkwaliteit op onder andere BRAVIA lcd-televisies. Via BRAVIA Sync is dit Home Theatre-systeem eenvoudig te bedienen met maar één afstandsbediening. Afgezien van de subwoofer is het systeem en de twee compacte speakers aan de muur te bevestigen. De DAV-F200 is ook staand of op een wandmeubel te plaatsen.

De Sony S-Force Front Surround-technologie zorgt voor ruimtelijke geluidsweergave zonder dat het gebruik van achterspeakers nodig is. Gecombineerd met de 450 Watt* S-master digitale versterker zorgt de DAV-F200 voor goed geluid met een minimum aantal speakers.

HDMI-output met BRAVIA Sync
Dankzij de HDMI-output is de set eenvoudig te verbinden met een BRAVIA lcd-televisie, zodat eenvoudige bediening met maar één afstandsbediening mogelijk is. Via de BRAVIA Sync set-up zijn met één druk op de knop alle BRAVIA apparaten te verbinden. De 1080p upscaling zorgt voor haarscherp beeld en levendige kleuren, zelfs op de grootste maat beeldschermen.

Usb Rec & Play
De DAV-F200 heeft een usb-aansluiting op het bedieningspaneel. Hierdoor is muziek en beeld van draagbare media zoals WALKMANS, mp3-spelers, Sony Ericsson telefoons en usb-sticks direct af te spelen. Het is daarnaast mogelijk om onder andere cd’s vanaf het systeem te kopiëren naar bijvoorbeeld een externe mp3-speler.

Digital Media Port
Sony’s DM Port-adapters zorgen voor verbinding met een heel scala aan mp3-spelers, zoals WALKMANS, iPods en mobiele telefoons of Bluetooth en wifi geschikte laptops en pc’s.

Sony Eco
Het energieverbruik van de DAV-F200 is maar 0,3 Watt in de standby stand. Per product werkt Sony een eco-strategie uit op basis van de pijlers Proces, Product en Planeet. Alle inspanningen op dit gebied zijn terug te vinden op www.sony.nl/eco.


Prijs en Beschikbaarheid

De DAV-F200 is beschikbaar vanaf juni 2008 en kost 599 euro

*135 Watt per kanaal. Meetmethode bij de redactie onbekend

EDITORS' CHOICE