NIEUWS

Nieuw: Pinnacle PCTV 340e


Redactie HiFi.nl | 10 mei 2008

(gezien op Internet)

Pinnacle kondigt een vernieuwde versie aan van zijn best verkochte TV-tuner; de Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e. Deze TV-ontvanger is geschikt voor stereo analoge kabel-TV en ongecodeerde digitale TV via de ether (DVB-T). De Stick beschikt tevens over een stereo FM-radio en is geschikt voor HDTV via de ether.In Nederland kunt je via het Digitenne-netwerk gratis kijken naar Nederland 1, 2, 3 en de regionale omroep. In Vlaanderen heb je tenminste de beschikking over En en Ketnet/Canvas. Wanneer je op vakantie of op zakenreis gaat naar Frankrijk, Duitsland, Itali, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Oostenrijk of Zwitserland kunt je op veel plaatsen het volledige lokale zenderaanbod, zonder abonnement, digitaal n gratis ontvangen.

Een aantal Europese landen zijn overgegaan naar een nieuwe uitzendtechnologie voor DVB-T uitzendingen; in plaats van de bekende MPEG-2 standaard wordt daar de MPEG-4 AVC / H.264-standaard gebruikt voor uitzendingen in Standard- maar ook in High Definition. De nieuwe Hybrid Pro Stick is geschikt voor beide technologien en kan dus overal in Europa gebruikt worden.

Een mini-afstandsbediening wordt meegeleverd. Daarnaast beschikt de Stick over een aantal specifieke eigenschappen zoals stereo geluid voor digitale en analoge TV, stereo FM-radio ontvangst en de mogelijkheid voor het aansluiten van een externe kabel-/DVB-T-/satellietontvanger of videocamera met behulp van de A/V-adapterkabel.

De 340e is volledig gecertificeerd voor Windows Vista en Windows Media Center. TV programma`s kunnen ook opgenomen worden in het ruimtebesparende DivX formaat. Opgenomen programma`s kunnen desgewenst bewerkt worden met de meegeleverde Pinnacle VideoSpin bewerkingssoftware.

Prijs:
De Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 340e is per direct verkrijgbaar tegen een adviesverkoopprijs van  79,00 euro incl. BTW.

EDITORS' CHOICE