Avielo lijn van ProjectionDesign

(ingezonden mededeling)

ProjectionDesign heeft de lat weer hoger gelegd met de introductie van een hele nieuwe lijn High-End video projectoren. Maar liefst 5 nieuwe modellen zien medio Juli het daglicht. De nieuwe Avielo lijn maakt gebruik van Texas Instruments DLP technology voor de ultieme beeld kwaliteit en resolutie. Geheel in de traditie van ProjectionDesign is ook bij deze lijn weer van gebruik gemaakt van de top in industrieel design.“De verwachtingen van de consument wat betreft High Definition in het High-End segment zijn hoger dan ooit”, volgens Anders Lokke, International Marketing & Communications Manager. “De HD revolutie is in volle gang en de consument wil voor TV en Film alleen nog de beste kwaliteit”. “De consument wil niet alleen de beste kwaliteit maar gaat ook voor detail”, volgens Anders, die denkt dat de toepassing van een projector in een woonomgeving ook esthetisch goed moet passen, qua design.

De eerste modellen die uitkomen zijn, de Avielo Prisma, Spectra en de Optix. Deze modellen zijn uitgevoerd met het Real Colour Management suite en het Texas Instruments DLP technology, full 10 bit video processing.

Elke projector is handgemaakt en word gekalibreerd afgeleverd vanuit de Avielo fabriek in Noorwegen, om zeker te zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.
De nieuwe Avielo Spectra is uitgerust met full HD 1080p en heeft een native resolutie van 1920 x 1080 pixels en met zijn High-End video processing, die zijn overgenomen van de professionele lijn van ProjectionDesign, is dit een bestseller, volgens Projection Design.

De Avielo Optix ook met full HD 1080 resolutie, heeft ook de mogelijkheid te kiezen uit maar liefst 6 optionele lenzen uit de ‘Signature’serie voor de best mogelijke beeldkwaliteit. De behuizing met een ‘Etruscan Bronze’ finish, straalt klasse uit en heeft een stijlvolle uitstraling.De Avielo Prisma, het instap model met een 720P resolutie en is ontworpen om de legendarische techniek en kwaliteit van Projection Design meer dan ooit betaalbaar te maken. Twee andere nieuwe modellen worden in het najaar van 2008 gelanceerd. De Avielo Radiance is gebaseerd op het zelfde chassis als de Spectra, maar heeft als feature zijn higher power output voor schermen tot 3,5 meter in homecinema’s of media rooms.

Topmodel zal worden de Avielo Helios. Deze maakt gebruik van het design 3-chip DLP architectuur en is uitgevoerd met de nieuwste technische hoogstandjes en voor de eerste keer “image content adaptive outputlevel” voor 3-chip DLP projectoren. Ontworpen voor de grootste home cinemas en media rooms tot wel 5 tot 7 meter beeld formaat. Dit wordt zonder twijfel de top of the bill op homecinema gebied.

“Professionele filmmakers uit de filmindustrie maken al veelvuldig gebruik van de projectoren en de vertrouwde techniek van ProjectionDesign tijdens het productie proces van een film”, concludeert Anders Lokke van ProjectionDesign.”Als je serieus thuis film wilt kijken, dan kies je voor de hoogste kwaliteit, zoals filmmakers zelf ook gebruiken.”
MERK

EDITORS' CHOICE