NIEUWSNuforce

NuForce Icon: Mini versterker, Maxi geluid

Redactie HiFi.nl | 23 mei 2008 | Nuforce

(ingezonden mededeling)

NuForce komt met iets nieuws: de NuForce Icon versterker. Een mini versterker met een maxi geluid. Natuurlijk voorzien van gepatenteerde NuForce technologie. De Icon schakelt analoog, is zeer breedbandig en heeft een hoge dempingfactor.

Slechts 12 watt per kanaal, maar toch zeer overtuigend in het klankbeeld: strak laag en sprankelend hoog in combinatie met een zeer breed gedragen geluidsbeeld. Met een andere voeding is het vermogen nog eens bijna te verdubbelen. Kortom: een zeer volwassen versterker in een welhaast kinderlijk klein frame. De aluminium behuizing meet namelijk slechts 15,2 x 11,4 x 2,5 cm.

Niet alleen weet de NuForce Icon te overtuigen met klank en design, maar hij is ook breed inzetbaar. Als ingangen heeft de Icon een mini-jack, een usb-aansluiting en een conventionele rca-ingang. Ook bestaat de mogelijkheid om de Icon als losse DAC te gebruiken via de usb-aansluiting.
Extra leuk om te vermelden is dat de NuForce Icon een discreet opgebouwde hoofdtelefoonversterker in zich heeft. Dus ook zonder speakers kunt u gemakkelijk genieten van uw Icon.

Dit alles maakt de NuForce Icon zeer geschikt als hoogwaardig desktop-systeem, overal te plaatsen tweede systeem of als compacte aansturing in een multiroomsysteem.


Prijs en beschikbaarheid:

De beschikbare kleuren zijn zilver, zwart, rood en blauw. De prijs is 249 euro. Bijgeleverd zijn een speakerkabel en een usb-kabel.

Bijpassende speakers komen naar verwachting in juni uit.


EDITORS' CHOICE