Feestelijke opening Koeleman Elektro

Redactie HiFi.nl | 29 mei 2008

(ingezonden mededeling)

Op zaterdag 24 mei was er in en om het pand van Koeleman Elektro aan de Genieweg in Mijdrecht het een en ’t ander te doen. De opening vond plaats en dat viel op! Het pand was feestelijk versierd met ballonnen, voor de kinderen was er een springkussen én een stoomlocomotief met ‘Pipo’-wagen. Binnen konden de bezoekers  de nieuwe showroom bezichtigen en de verschillende belevingsruimten ervaren. Ruim duizend mensen bezochten deze zeer geslaagde openingsdag.



Geslaagde dag

Gedurende de zaterdag waren er verschillende demonstraties te zien van o.a. espresso-apparaten, sapcentrifigues, audio- en keukenapparatuur. Verschillende mensen probeerden een overheerlijk kopje koffie of vers sapje uit. Bovendien konden de bezoekers de verschillende belevingsruimten bekijken. Luisteren en kijken in de Bang & Olufsen Living, de klasse ervaren van de Miele producten in het Miele Innovation Centre of een film bekijken in een heuse bioscoop. In de Bosch keuken bereidde Tjeerd Dobma, kok bij restaurant Ron Blauw, verschillende verrukkelijke gerechten en gaf hij uitleg over de keukenapparatuur. Iedere bezoeker kreeg een leuke attentie mee naar huis. Voor de kinderen waren er helium gevulde ballonnen, snoep, oranje toeters en hoedjes. 



Kwaliteit boven alles

In de afgelopen ruim 50 jaar is Koeleman Elektro uitgegroeid tot het bedrijf dat het nu is. Een zaak om trots op te zijn, een begrip in de omgeving. Het assortiment bestaat uit uitsluitend luxe topmerken op het gebied van beeld, geluid, huishoudelijke apparatuur en elektrotechnische materialen. Ook kunt u bij Koeleman Elektro terecht voor elektrotechnische aanpassingen in woningen en bedrijfspanden. De Koeleman filosofie luidt: kwaliteit boven alles. En dat geldt niet alleen voor de producten maar zeker ook voor de service.


EDITORS' CHOICE