NIEUWSB&W Range

B&W introduceert Music Club


Redactie HiFi.nl | 02 juni 2008 | B&W Range

B&W maakt met gepaste trots bekend dat ze een partnerschap zijn aangegaan met Peter Gabriel en Real World Studios, om hun Music Club verder gestalte te geven.

Lidmaatschap van Music Club is voor muziekliefhebbers beslist de moeite waard. Iedere maand ontvang je een exclusief album van bekende of opkomende artiesten, opgenomen in de state-of-the-art Real World Studios van Peter Gabriel. Sommige albums zullen uitsluitend via Music Club verspreid worden.

Het album wordt aangeboden als download, maar dan wel in een hoogwaardig lossless audioformaat, wat in feite neerkomt op CD-kwaliteit. Het is afspeelbaar op een iPod, maar ook als CD te branden om van te genieten op je geluidsinstallatie. Dus geen technische beperkingen wat dat betreft...

Het is niet eenvoudig om aan te geven in welke genres de artiesten thuishoren, want de enige echte maatstaf die Music Club hanteert is kwaliteit. Dit is dus je kans om geweldige, originele muziek te horen die is gemaakt door muzikanten op de top van hun kunnen.

Om muziekliefhebbers eenvoudig met Music Club te laten kennismaken kan een gratis proefabonnement van drie maanden worden afgesloten. Iedereen kan dat zonder verplichtingen aanvragen, en het wordt aan het eind van niet automatisch omgezet in een betaald abonnement. Het proefabonnement gaat in vanaf het moment van inschrijven, en de "proefabonnee" kan dus drie EP`s downloaden die zijn samengesteld uit nummers van het album dat betalende abonnees op dat moment in zijn geheel ontvangen.

Een betaald lidmaatschap van Music Club kost per 6 maanden ongeveer 28 euro en per jaar ongeveer 40 euro (afhankelijk van wisselkoersen).

MERK

EDITORS' CHOICE