NIEUWSPhilips

Philips in-ear hoofdtelefoon voor de veeleisende luisteraar


Redactie HiFi.nl | 03 juni 2008 | Philips

(ingezonden mededeling)

Eindhoven, Nederland – Philips stelt, met de lancering van de SHE9850 oortelefoon, de ultieme oplossing voor om onderweg comfortabel en ongestoord van muziek te genieten. De oortelefoon is bedoeld voor de meest veeleisende luisteraar en is uitgerust met een hoge definitie luidspreker en een precieze akoestische regeling voor een buitengewone klank.

Dankzij de vormgeving – waaronder het hoekdesign van de oortelefoon – zit het strak in het oor, biedt het perfect comfort en zorgt ervoor dat de muziek perfect in het oor wordt aangereikt. Tevens sluiten de in verschillende maten geleverde oordopjes het oor van de gebruiker helemaal af, heeft de gebruiker geen last van omgevingsgeluiden én ondervinden de omstanders geen hinder van de muziek.

Philips heeft uitvoerig onderzoek gedaan naar de krommingen van het menselijk oor om zo een product te ontwerpen dat optimaal in het oor past en voor een fascinerende luisterervaring zorgt. Met de nieuwe oortelefoons van Philips kan de luisteraar helemaal opgaan in zijn muziek en genieten van een kristalheldere klank in hoge definitie via een oortelefoon die perfect is aangepast aan zijn oren en voor een ongekend draagcomfort zorgt.

De SHE9850 oortelefoon zit verpakt in een luxueus metalen doosje en wordt geleverd met drie paar siliconen oordopjes van verschillend formaat, zodat de gebruiker de dopjes kan kiezen die het beste in zijn oren passen. De oortelefoon wordt bovendien geleverd met een paar schuimrubberen oordopjes voor een gepersonaliseerd comfort.


Prijs en beschikbaarheid:
De Philips SHE9850 is momenteel in Nederland verkrijgbaar voor een marktadviesprijs van 99 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE