NIEUWSArcam

Vier nieuwe producten van Arcam

Redactie HiFi.nl | 03 juni 2008 | Arcam

(ingezonden mededeling)

Arcam introduceert maar liefst vier nieuwe producten tegelijk. Het gaat om de A28 en A38 geïntegreerde versterkers, de P38 eindversterker en de CD37 cd-speler.



Om te beginnen is er goed nieuws in de middenklasse. Met de FMJ A28 zet Arcam een uitstekende geïntegreerde versterker neer. Belangrijke features zijn een uitgangsvermogen van 75 watt per kanaal, een intelligente afstandsbediening met leermogelijkheden, een studiokwaliteit elektronische volumeregeling en ver doorgevoerde ‘Mask of Silence’ dempingsvoorzieningen die bijdragen aan een opvallend gedetailleerde weergave. De A28 telt zes lijningangen en een moving magnet phono- ingang. De adviesverkoopprijs bedraagt 999 euro.



Een prijsklasse hoger bevindt zich de FMJ A38, een geïntegreerde eindversterker met een ultrabreed frequentiebereik, 105 watt per kanaal en een Sound Dead Steel (SDS) chassis. De A38 (1899 euro) is volledig afgestemd op de bredere frequentierange en het grote dynamische bereik van sacd’s, maar gaat vanzelfsprekend net zo muzikaal om met cd’s. De FMJ P38 eindversterker (1298 euro) is een geweldige partner voor de A38, maar kan natuurlijk ook met een losse voorversterker gecombineerd worden.



De FMJ CD37 cd-speler is net als eerdere spelers geheel in eigen huis ontwikkeld. Hij speelt zowel cd’s als sacd’s, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste Wolfson converters. Net als bij de nieuwe versterkers is er ook bij de 1598 euro kostende CD37 veel aandacht aan de demping besteed.



Kleuren en garantie
Alle nieuwe producten zijn leverbaar in zwart en zilver. De garantietermijn is vijf jaar – ook voor de nog geen duizend euro kostende A28.

MERK

EDITORS' CHOICE