Prijswinnaar HiFi.nl enquête

Begin dit jaar vroegen we u als lezer van HiFi.nl, middels een enquête, naar uw mening over onze website. Vele inzendingen waren het gevolg. Of u ons graag helpt de site te verbeteren, of dat u kans wilde maken op een Harman Kardon Stereopower set ter waarde van 1.400 euro laten we graag in het midden.

De uitkomsten van deze enquête hebben we gebruikt voor de restyle van onze website. We hopen dat we daarmee HiFi.nl nog beter en aantrekkelijker voor u hebben gemaakt.

We hebben er nog even over getwijfeld of we de Harman Stereopower set niet als referentieset op het hoofdkantoor moesten plaatsen, maar hebben na ampel beraad toch maar besloten dat er een heuse prijswinnaar moest komen. We hopen nu natuurlijk wel dat de winnaar ook echt gelukkig is met zijn geweldige prijs…maar eigenlijk hebben we daar alle vertrouwen in.

Maar alle gekheid op een stokje: de Harman Stereopower set ter waarde van 1.400 euro - HK-970 geïntegreerde versterker, HD-970 cd-speler, en TU-970 DAB tuner -  is gewonnen door:

Geert Trepels

Geert, namens Harman Consumer Holland en HiFi.nl van harte gefeliciteerd met je gewonnen prijs.

EDITORS' CHOICE