NIEUWSPhilips

Philips DVDR5570H: opnemen zonder reclame


Redactie HiFi.nl | 20 juni 2008 | Philips

(ingezonden mededeling)

Rechtstreeks opnemen op een harde schijf met een capaciteit van 250 GB? Het kan met de nieuwe Philips dvd-recorder met harde schijf DVDR5570. De harde schijf laat toe tot 300 uur content op te nemen. Om programma’s langer te bewaren kunnen ze opgeslagen worden op dvd zodat men nog vele jaren kan genieten van hoogwaardige video-opnamen.


Films kijken zonder reclameblokken

Storende en alsmaar langer wordende reclameblokken zijn voortaan verleden tijd. De DVDR5570H beschikt immers over een handige functie die toelaat deze van de eerste tot de laatste minuut met één druk op de knop over te slaan*. De opgenomen programma`s worden tijdens het opnemen geanalyseerd en de reclameblokken worden automatisch gemarkeerd. Tijdens het bekijken van het programma kan de consument het gemarkeerde reclameblok eenvoudig overslaan door één druk op de NEXT knop. Dankzij de DVDR5570H wordt het kijkplezier dus nooit meer ongewild onderbroken.


One Touch Pause Live TV

Met de pauzefunctie voor live TV-beelden kan de consument een live TV uitzending stil zetten en gewoon verder kijken wanneer men dat wenst. Als de recorder is ingeschakeld, start immers een groot ingebouwd geheugen automatisch met het opnemen van het programma waar de consument op dat moment naar kijkt. De kijker beslist: hij kan op elk moment pauzeren, opnieuw afspelen of opslaan. Voor een korte onderbreking, volstaat één druk op de knop om het live programma te onderbreken en vervolgens weer verder te laten lopen. Door deze automatische opname van het programma tijdens het kijken, is het tevens mogelijk naar het begin van de opgenomen content te kijken, op het moment dat het einde nog wordt opgenomen.
Perfecte beeld- en geluidskwaliteit

Films in standaarddefinitie kunnen in HD-resolutie worden weergegeven dankzij de upscaling tot 1080p met HDMI voor nog meer details en dus meer natuurgetrouwe beelden. Bovendien zorgt HDMI voor een rechtstreekse digitale verbinding die zowel ongecomprimeerde digitale HD-video als digitaal meerkanaals geluid kan weergeven, zonder dat deze eerst naar analoog moet worden omgezet.


Volwaardig AV-center

De Philips DVDR5570H kan ook dienen als een persoonlijke digitale mediajukebox in de huiskamer. De DVDR5570H ondersteunt MP3, WMA, MPEG2, DivX, DivX Ultra, Xvid, JPEG en HD JPEG bestanden. Deze kunnen snel en makkelijk overgezet worden naar de ingebouwde harde schijf van de recorder, via USB sticks, draagbare mediaspelers, digitale camera`s en zelfs sommige AV-apparaten. Op die manier kan men met de DVDR5570H favoriete films, muziek of foto`s weergeven op een TV of Home Theater systeem.

Verder is er de elektronische programma-gids, waarmee u kunt zien wat de komende dagen op TV wordt uitgezonden en waarmee u met één druk op de knop de timer van de DVD-recorder kan programmeren. Deze gratis TV-gids, de afstandsbediening met handige draaiknop en de verkorting van de opstarttijd doen de Philips merkbelofte “sense and simplicity” alle eer aan.

Prijs:
De Philips DVDR5570H is op dit moment beschikbaar in Nederland en heeft een marktadviesprijs van 399 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE