NIEUWSLoewe

Loewe introduceert de Loewe Gallery


Redactie HiFi.nl | 27 juni 2008 | Loewe

(gezien op Internet)

Loewe opent dit jaar op acht locaties in Nederland en BelgiŽ een Loewe Gallery. Zo presenteert Loewe het volledige productengamma in een exclusieve, stijlvolle winkelomgeving, begeleid door professionele expertise.

De Loewe Gallery geeft een goed overzicht van het totale Loewe-assortiment. De volledig witte ruimte waarin de producten gepresenteerd worden, is duidelijk verdeeld in productcategorieŽn. Dit maakt de winkels bijzonder overzichtelijk.Loewe toont in deze speciale winkels op een volledig eigen manier haar complete aanbod. Binnen de verschillende afdelingen van de Loewe Gallery vinden klanten uitgebreide informatie over de vier productlijnen.

De stijlvolle winkels ademen ontspanning en klasse uit. Dit komt onder meer door het heldere licht en de lichte kleuren. Deze zorgen ervoor dat de producten optimaal tot hun recht komen. Ook geeft Loewe inzicht in de creatieve en technische eigenschappen van de producten Ė bij elk product informeert het bedrijf klanten duidelijk over de prestaties en de prijs.

De flexibele Loewe Individual-productlijn, vormt het middelpunt van een Loewe Gallery. Klanten kunnen deze lcd-tvís qua techniek en design tot in detail individueel vormgeven. Ook de Loewe Individual Compose is een uitzonderlijk opvallende verschijning op de winkelvloer. Deze tv heeft een geÔntegreerde ontvanger voor High Definition televisieprogrammaís. Daarnaast heeft Loewe een HDTV met een geÔntegreerde harddiskrecorder die HDTV-programmaís opneemt. In combinatie met het audiosysteem, aansluit bij de HD TV lijn, kunnen gebruikers genieten van een flexibele en zelf samengestelde thuisbioscoop.

In Brasschaat en in het Wijnegem Shoppingcenter, beide in BelgiŽ, is inmiddels een Loewe Gallery geopend. Deze zomer volgen nog St.-Niklaas (BelgiŽ) en Roermond, en later dit jaar zijn Rotterdam, Amsterdam, Brussel en Antwerpen de beurt.

EDITORS' CHOICE