NIEUWS

Importeur Eurogram in andere handen


Redactie HiFi.nl | 15 juli 2008

(Ingezonden mededeling)

Niko en Els de Graaf hebben besloten een einde te maken aan bijna dertig jaar Eurogram en te gaan genieten van een welverdiende rust en dito pensioen.

Eurogram International is ruim achtentwintig jaar geleden opgericht om, op verzoek van de Nederlandse Expert-groep, alle denkbare A/V accessoires en aanverwanten te organiseren en distribueren aan alle Expertwinkels. In de loop van de jaren is dit uitgegroeid tot een bloeiende organisatie Deze handels- formule werd ook door menig ander winkelbedrijf gezien als zeer effectief en Eurogram werd dus voor hen een welkome leverancier voor deze artikelengroep.

Tien jaar geleden is Eurogram (Niko) begonnen met de import van High-End Audio. De muzikale prestatie van de luidsprekers van Albert von Schweikert gaf Niko,een muziekliefhebber ten voeten uit, deze prikkel. Dit moest ook in Nederland gehoord worden en zo was de import van de Virtual Reality speakers een feit. In korte tijd werd een compleet pakket van merken samengesteld waarmee een optimale ‘match’ werd verkregen om gewoonweg ‘echte’ muziek te maken.

Het is dan ook vooral deze afdeling die door ons wordt voortgezet.

Cor Dekker, al jaren ‘het gezicht van Eurogram’s High-End activiteiten’ en Jonathan de Graaf (de zoon van Niko en Els) gaan dit samen voortzetten onder de naam MusicalReality.

Inmiddels is er een nieuw onderkomen in voorbereiding en over enkele weken zullen wij gereed zijn om de High-End Audio branche verder van dienst te zijn. Het assortiment wordt zorgvuldig samengesteld en uitgebreid.

EDITORS' CHOICE