NIEUWSWadia

Wadia 170iTransport nu bij Audiac


Redactie HiFi.nl | 19 juli 2008 | Wadia

(ingezonden mededeling)

Ongetwijfeld hoorde en las u al eerder over Wadia’s nieuweling, de in januari op de CES geïntroduceerde 170iTransport. Audiac heeft na enig ongeduldig wachten de eerste zending inmiddels ontvangen en de 170 iTransport is dus direct leverbaar!

De Wadia ingenieurs hebben zich door de mogelijkheden van de iPod laten inspireren om de grenzen van dit kleinood te verleggen. De 170 iTransport is het resultaat. Een kleine, fijne revolutie, waar ze met recht trots op zijn.De Wadia 170iTransport tovert volgens de fabrikant elke iPod om in een hoge-resolutie audio- en video server die een vergelijking met spelers van topkwaliteit moeiteloos aankan, met een bit-voor-bit perfect digitaal signaal via een coaxiale S/PDIF uitgang, met videokwaliteit via component video-uitgangen, en met een perfect vormgegeven behuizing als solide basis.

De combinatie van een iTransport en een iPod is volgens Audiac een ijzersterke: het gemak van personal audio met de prestaties en de veelzijdigheid van een vast audio- of videosysteem, voor een aangename prijs.

Prijs:
De Wadia 170iTransport heeft een adviesprijs van 399 euro.

 

EDITORS' CHOICE