NIEUWSPSB Speakers

Nieuwe website PSB Benelux online

Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2008 | PSB Speakers
(ingezonden mededeling)

Vanaf heden zijn de luidsprekers van PSB speakers ook in de Benelux verkrijgbaar. Ludoma Services distribueert alle producten van het 35 jaar oude Canadese luidsprekermerk waaronder zeven series ‘in room’ speakers en een ruim aanbod van inbouw luidsprekers. Om deze introductie kracht bij te zetten is er een nieuwe online brochure met het productoverzicht gemaakt en is er ook een Nederlandstalige website gelanceerd.



PSB Speakers, met als nieuwste telg de internationaal sterk gewaardeerde Synchrony serie, maakt onderdeel uit van de Lenbrook groep, bekend van NAD Electronics. Paul Barton richtte het bedrijf op in 1972 en was met PSB de eerste die gebruik maakte van de anechoïsche (echovrije) kamer van het NRC (National Research Council) te Ottowa. Mede dankzij de sterke relatie met het NRC heeft PSB Speakers altijd voorop gelopen in het bouwen van luidsprekers met hoge prestaties tegenover scherpe prijzen.

De nieuwe website (www.psbspeakers.nl) is speciaal gericht op geïnteresseerden uit de Benelux en bevat onder andere uitgebreide productinformatie, dealerinformatie en veel fotomateriaal. Op dit moment wordt er een dealernetwerk voor PSB Speakers opgezet. Binnenkort worden de eerste dealers bekendgemaakt en zal ook een nieuwe serie speakers worden geïntroduceerd. Meer informatie is uiteraard te verkrijgen op de website.
MERK

EDITORS' CHOICE