NIEUWSPanasonic

Panasonic in Holland Heineken House


Redactie HiFi.nl | 14 augustus 2008 | Panasonic

(ingezonden mededeling)

In het Holland Heineken House in Beijing is Panasonic deze Oympische Spelen nadrukkelijk aanwezig; in totaal zijn er 64 Panasonic HD en Full HD plasmaschermen geplaatst, verspreid over alle vertrekken van d ontmoetingsplaats voor Oranje.

Er is een ongekend aantal Oranje-supporters afgereisd naar China om de Nederlandse deelnemers te steunen en de Olympische sfeer te proeven. Voor wie echter geen kaartje heeft weten te bemachtigen voor zijn of haar favoriete wedstrijd, kan deze toch haarscherp volgen op de Panasonic plasmaschermen in het Holland Heineken House. De in totaal 64 schermen, in diverse beeldschermafmetingen, hebben een grote kijkhoek waardoor het beeld vanuit elke hoek optimaal is.

Panasonic is hoofdsponsor van de Olympische Spelen in de categorie Audio en Video. Al sinds 1988 verzorgt Panasonic de apparatuur die gebruikt wordt om de Olympische Spelen over de gehele wereld bij de mensen thuis op de televisie te brengen. Ook in Beijing verzorgt Panasonic de broadcast faciliteiten, waardoor de beelden van deze Spelen in HD kwaliteit aan de lokale zenders kunnen worden aangeboden. Daarnaast levert Panasonic de grootbeeld videoschermen en cameras die overal in de stadions worden gebruikt. Hiermee kunnen bezoekers ter plaatse close-ups zien die anders alleen thuis op TV te zien zouden zijn.

EDITORS' CHOICE