NIEUWSPioneer

Carfi: Pioneer systeem wint EISA award

Redactie HiFi.nl | 27 augustus 2008 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(ingezonden mededeling)

Pioneer deelt trots mee dat de European Imaging and Sound Association (EISA) zijn AVIC-F900BT multimedia – en navigatiesysteem heeft bekroond met de prestigieuze “European In-Car Navi-Media System 2008-2009” award. Dit revolutionaire navigatiesysteem overtuigde het panel van EISA-experts met zijn uitzonderlijk gebruikersgemak, overzichtelijk groot touch-screen en uitgebreide multimediatoepassingen.



EISA is de grootste vereniging van multimediamagazines in Europa en bestaat uit 49 audio-, mobiele elektronica-, video- en fototijdschriften uit 19 Europese landen. Elk jaar kiest een jury bestaande uit hoofdredacteurs van alle EISA-tijdschriften uitmuntende producten en technologieën in een uitgebreide selectie audiovisuele productcategorieën.

De winnaar van de onderscheiding blinkt volgens de EISA-jury uit door zijn uitzonderlijk innovatief karakter. “De Pioneer AVIC-F900BT is een allesomvattend auto-entertainment- en communicatiesysteem met DVD playback, 5.8 inch WVGA-scherm, music & video playback van op een SD-kaart, cd, USB, een optie voor iPod dock en een RDS-radio met TMC. Maar zijn grootste troef is het innovatieve, op flashkaart gebaseerde navigatiesysteem waarmee je routes kunt plannen op je pc en de interessantste plekjes voor vertrek kunt exporteren naar de hoofdeenheid.”



De Pioneer AVIC-F900BT is volgens de fabrikant een indrukwekkend systeem en de geavanceerde functies halen de allerbeste resultaten uit het toestel. “Andere belangrijke kenmerken zijn de text-to-speech-functie, een uitzonderlijk gebruiksgemak en volledige Parrot Bluetooth®-ondersteuning voor gsm (waarbij je tot drie adresboeken kunt opslaan in de hoofdeenheid)”, voegde de jury nog toe. “Met al zijn functies en aantrekkelijke prijs zal de AVIC-F900BT beslist moeilijk te kloppen zijn.”


EDITORS' CHOICE