NIEUWSHegel

HEGEL brengt jubileum modellen uit


Redactie HiFi.nl | 07 september 2008 | Hegel
(ingezonden mededeling)

HEGEL exporteert zijn producten dit jaar voor het 10e jaar naar het buitenland en daarom hebben ze een zogenaamde ‘anniversary’ editie uitgebracht.

Om de gelimiteerde 30 sets van de HEGEL P10 en H10 te kunnen fabriceren heeft HEGEL 30.000 FET transistoren moeten kopen om perfect bij elkaar passende paren te vinden. Dit betekent dat minder dan 1 van de 100 transistoren goed genoeg zijn bevonden om te gebruiken in dit jubileum model. Een behoorlijk tijdrovend proces doordat het allemaal met de hand gedaan moest worden.Volgens de fabrikant resulteert dit in een groter dynamische range en een lager statisch en dynamische geluidvertekening als geen ander HEGEL product. Dit zal een nieuw level van muzikale vorming geven en laat meer detail horen van de originele muziekdrager.

Dit HEGEL jubileum model is alleen verkrijgbaar in zwart en zal geleverd worden met een gegraveerd ‘anniversary’ plaatje voor aan de buitenkant. Natuurlijk wordt er ook een speciaal ‘anniversary’ certificaat bij geleverd.
MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »