NIEUWSLoewe

Loewe nu ook in wit verkrijgbaar


Redactie HiFi.nl | 09 september 2008 | Loewe
(ingezonden mededeling)

Loewe voegt een nieuw hoogtepunt toe aan zijn succesvolle productserie van ‘Individual Compose’-televisies. De lancering van de sneeuwwitte Individual Compose-tv vond plaats op de Internationale Funkausstellung 2008 in Berlijn, van 29 augustus tot en met 3 september 2008.

Zowel bij auto’s als bij computers is de kleur wit op dit moment heel trendy. Op het terrein van Home Entertainment behoort Loewe volgens eigenzeggen tot de trendsetters. Vandaar dat het bedrijf nu ook de kleur wit invoert bij de Individual Compose-tv-lijn en Individual Sound-lijn. Er waren al twee andere kleuren voor de behuizing en zes voor het inlegwerk. De Individual 40 Compose Full HD+ 100 is als eerste in hoogglanswit beschikbaar. Bovendien is nu ook een Network Mediaplayer verkrijgbaar. Hierop kan een gebruiker foto’s, films en muziek opslaan en afspelen via de Individual Compose. Samen met de Individual Sound Projector en Individual Sound Subwoofer vormt de Individual 40 Compose een buitengewoon Home Cinema-systeem geheel in elegant wit.De Individual Compose-tv’s beschikken over alles wat consumenten van Home Cinema mogen verlangen: hij is groot, strak vormgegeven en elegant, en levert dankzij de nieuwste techniek een messcherp beeld. Daarnaast bieden de Individual-luidsprekercomponenten een meeslepend geluid.

De Individual Compose is een grensverleggend totaalconcept. De apparaten in deze serie beschikken over een veelheid van technische functies en toepassingen, een perfecte afwerking en een elegant design in hoogglanswit. In combinatie met de door Loewe ontwikkelde audioconcepten, die optisch perfect op de Individual-productserie zijn afgestemd, ontstaat een flexibel en individueel Home Cinema-systeem van topklasse. De Loewe Individual Compose-serie is ontworpen door Phoenix Design, Stuttgart.

Met de unieke functionaliteit en het design van de Individual Compose-serie onderstreept Loewe eens te meer zijn vooraanstaande positie in het topsegment van platte televisiebeeldschermen in Europa. De belangrijkste kenmerken zijn: hoge resolutie, geïntegreerde HD-tv-ontvanger (MPEG-2 en MPEG-4), Full HD-beeldscherm (1920 x 1080 beeldlijnen) en de 100 Hertz beeldverwerking voor kijkplezier zonder schokkerige effecten. Daarnaast beschikt de Individual Compose-tv over een hybride tuner en een twin-sat-ontvanger. Hierdoor is het mogelijk zenders te ontvangen (digitaal en eventueel analoog) via zowel DVB-t (zendmasten) en DVB-c (kabel), als DVB-s (satelliet). Bovendien is de Individual Compose eenvoudig op te nemen in het thuisnetwerk door de optionele Network Mediaplayer. Hierdoor is het mogelijk om foto’s, films en muziek, die bijvoorbeeld op een computer zijn opgeslagen, draadloos af te spelen.

Het principe van Individual Compose – namelijk de mogelijkheid om de televisie naar eigen inzicht vorm te geven – geldt ook voor het geluid. Loewe ontwikkelt moderne en comfortabele concepten voor ruimtelijk geluid. Zo is de schitterende ’Cinema Sound‘ zonder problemen in de woonkamer te integreren. De Cinema Sound is zowel in optisch als in technisch opzicht elegant en luxueus. De Individual Sound Projector en de Individual Sound Subwoofer zijn in hoogglanswit leverbaar. Loewe biedt de Individual 40 Compose Full HD+ 100 vanaf november 2008 in deze combinatie aan. Andere beeldschermformaten en luidsprekersystemen in hoogglanswit zullen volgen.

EDITORS' CHOICE