NIEUWSDenon

Denon onthult witte versie van het S-52 systeem


Redactie HiFi.nl | 12 september 2008 | Denon
(ingezonden mededeling)

Veelvoudige media en formaten afspelen in de welbekende Denon kwaliteit is het grootste talent van het S-52 systeem wat in 2007 is ge´ntroduceerd. Een iPod Dock, cd-speler met WMA/MP3 weergave, FM-tuner, USB aansluiting, draadloos muziek streamen via WLAN van PC of internet radio stations; dit compacte All-in-One muziek systeem biedt volgens Denon grenzeloos entertainment.Denon luistert altijd graag naar haar klanten en introduceert daarom nu de S-52 in een nieuwe trendy witte versie. De witte premium afwerking past in een modern, helder en relaxte lifestyle omgeving, ongeacht of dit de keuken, de slaapkamer of huiskamer betreft.

In aanvulling op de nieuwe frisse vormgeving zal de S-52 worden geleverd met een verbeterde interface die een nog eenvoudigere en meer intu´tieve bediening mogelijk maakt ondanks de vele mogelijkheden. Met name netwerk functies, set-up en gebruik zijn verbeterd met de nieuwe software, voor een nog groter bedieningsgemak.

Maar Denon maakt het ook voor de huidige eigenaren van de S-52 (ook de S-32) mogelijk om de voordelen van de nieuwe software te ervaren. Ze kunnen de online update gratis downloaden via de ingebouwde automatische functie (mits de S-52/32 is aangesloten op het Internet).Prijs:
De nieuwe witte Denon S-52 heeft een geadviseerde verkoopprijs van 699 euro.
MERK

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »