NIEUWSFurutech

Furutech Webshop geopend


Redactie HiFi.nl | 23 september 2008 | Furutech

(ingezonden mededeling)

De Furutech Webshop is geopend! De enige webshop in Nederland die zich geheel toelegt op producten van de fabrikant van ‘randapparatuur’: Furutech. In de webshop staat gebruiksvriendelijkheid voorop en vind je de grootste voorraad voor de beste prijzen.

De Furutech Webshop is onderdeel van Audio-Life en dat heeft vele voordelen, ze noemen:

 • Ze hebben een bezoekadres waar bijna alle Furutech producten te zien en uiteraard te horen zijn
 • Ze zijn meer dan webwinkel en kunnen je advies geven over de implementatie en combinatie van Furutech producten met audio-apparatuurGrootste voorraad en beste prijzen
De Furutech Webshop maakt het voor jou zo aantrekkelijk mogelijk. Dat betekent op de eerste plaats dat je in de Furutech Webshop de grootste voorraad vindt voor de beste prijzen! En alsof dat nog niet genoeg worden alle bestellingen boven een bedrag van 50 euro gratis verzonden!

Alles gebruiksvriendelijk
Het moet natuurlijk ook leuk en makkelijk zijn om Furutech producten aan te schaffen. Daarom staat in de Furutech Webshop gebruiksvriendelijk voorop! Dat betekent onder andere:

 • Niet zoeken, maar vinden
  Met het duidelijke overzicht van categorieën en de korte productlijsten vind je altijd heel snel en zonder omwegen wat je zoekt. Daarnaast bevat de Furutech Webshop een intelligente zoekmachine. Bijvoorbeeld handig als je alleen een deel van een typenummer weet.
 • Complete en gedetailleerde productomschrijvingen met grote productafbeeldingen
  Bij elk product staat alle informatie die je nodig hebt: volledige specificaties, afmetingen, voorraadniveau en grote, duidelijke afbeeldingen.
 • Bestellen gaat snel en zonder verrassingen
  Op elke pagina zie je precies wat er in je winkelmandje zit en wat het totaalbedrag inclusief (eventuele) verzendkosten en eventuele kortingen is. Dus geen onverwachte extra kosten in de laatste stap!
 • Altijd op de hoogte
  Uiteraard ontvang je van elke bestelling een bevestiging per e-mail. Net als wanneer je betaling ontvangen en de bestelling verzonden is. En om het nog makkelijker te maken kun je te allen tijde je bestelling volgen in de Furutech Webshop!
 • Contactmogelijkheden genoeg 
  Je kunt de Furutech Webshop natuurlijk per e-mail bereiken, maar daarnaast kun je ook contact met hun opnemen via de telefoon. Of je komt gewoon op afspraak langs op het bezoekadres!
  De Furutech Webshop is onderdeel van Audio-Life.

  E info@furutechwebshop.nl
  T 0344-570777
  Furutech Webshop / Audio-Life
  Hulsterstraat 28
  4116EZ Buren
  Elke dag geopend op afspraak!

 

EDITORS' CHOICE