NIEUWS

Logitech: Squeezebox en iPod nieuws


Redactie HiFi.nl | 26 september 2008
Logitech presenteerde in het Amsterdamse Okura hotel de nieuwe producten voor het najaar van 2008. De meest opvallende producten waren een aantal nieuwe stand-alone iPod docking stations met ingebouwde versterking en luidsprekers, en een nieuwe telg van de Squeezebox™ familie..

Squeezebox Boom

Deze aanvulling in de reeks Squeezebox producten is een complete netwerkspeler met ingebouwde versterking en luidsprekers. Toevoegen aan een netwerk is kinderspel, en de Squeezbox Boom kan geheel draadloos opereren. Bestaande draadloze netwerken worden automatisch gedetecteerd. Bovendien is ook de Boom voorzien van de SqueezeNetwork™ optie, waarmee gratis duizenden online muziekstations kunnen worden besluisterd. Met een versterkervermogen van 30 Watt RMS levert de Boom meer dan genoeg geluid voor middelgrote kamers. Ideaal dus om meerdere kamers in huis op eenvoudige wijze van muziek te voorzien, vooral omdat alle apparaten in het netwerk een eigen datastroom kunnen verwerken, en dus (tegelijkertijd) andere muziek kunnen weergeven.

PureFi

De Purefi Express™ en de PureFi Anytime™ zijn twee nieuwe aktieve iPod docking stations met ingebouwde versterking en luidsprekers. De Express heeft 360 graden rondom afstralende muziek, waardoor de hele kamer zich vult met muziek.

De Anytime is een zeer luxe wekkerradio met een zeer goed geluid. Lekker wakker worden met een muziekje van de iPod in plaats van een zoemtoon of een veel te wakkere discjockey die wéér hetzelfde plaatje draait. De Anytime heeft bovendien een snoozefunctie die op beweging reageert. Als u zich nog een keer lekker wilt omdraaien is een zwaai met de hand boven de luidsprekers voldoende om het apparaat voor 7 minuten het zwijgen op te leggen. Nooit meer tasten naar het knopje dus.


EDITORS' CHOICE