Essential Audio Tools: Nieuwe huisstijl en website

(ingezonden mededeling)

Het Nederlandse netspanningstuningmerk Essential Audio Tools heeft onlangs zijn nieuwe huisstijl en bijbehorende website gepresenteerd. Kijk op www.essentialaudiotools.com voor een indruk.De naam zegt het eigenlijk al: gereedschappen die belangrijk zijn voor de audioweergave, en dus de audiobeleving. De producten van Essential Audio Tools hebben betrekking tot de voeding van de audioketen, want de voeding is de basis van alles. Een voeding die niet goed op orde is kan behoorlijk roet in het eten gooien. Denk hierbij aan strooivelden en spikes, afkomstig van externe (niet audio-) apparaten. Ook het niet aanwezig zijn van een aarding, of het juist wel aanwezig zijn van een slechte aarding, kan de audioweergave be´nvloeden.

De `tools` zijn van een hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van netkabels (met o.a. een uitgekiende afscherming), netstekkerdozen (o.a. voorzien van `ster` bedrading), het vaststellen van fase van lichtnet en audio apparatuur alsmede een goede filtering geeft de muziek een neutrale klank en opent weg naar meer detail in de weergave.

De Essential Audio Tools zijn verkrijgbaar in de betere audio-speciaalzaak en worden in Nederland verdeeld door Analogue Audio Products en in BelgiŰ/Luxemburg door Music Matters.

EDITORS' CHOICE