NIEUWSIXOS

Nieuw: IXOS HDMI Switcher

Redactie HiFi.nl | 23 oktober 2008 | IXOS

(ingezonden mededeling)

De IXOS Studio XHE-228 2-IN/1-OUT Auto HDMI Switcher zendt 1080p signalen uit tot 15 meter en sluit 2 HDMI bronnen, dvd-speler, blu-ray speler, Playstation 3, satelliet ontvanger of een HD Digibox met een HDMI output , aan op 1 HDTV. De XHE-228 stuurt het signaal door van de bron die op dat moment aan staat, u kunt dus lekker in uw luie stoel blijven zitten. Ook kunt u de HDMI Switcher toepassen om het aantal kabels naar de tv te minimaliseren.



Dit compacte apparaat is van hoge kwaliteit en biedt de gebruiker een hoogwaardige bescherming tegen storingen. Voor minimaal verlies is de XHE-228 voorzien van 24k vergulden aansluitingen. Door het compacte design neemt het weinig plaats in en ligt deze nooit in de weg.

De XHE-228, Tru-HD gecertificeerd als future proof, is helemaal klaar voor de volgende generatie van High Definition, waarbij hoge resolutie en scherpe kleuren worden gegarandeerd.



Dit HDMI product, wat overigens ook 720p en 1080i uitzend, ondersteunt zowel audio- als videosignalen en is volledig ingesteld op HDCP (High Bandwidth Digital Content Protection).

Verkrijgbaarheid:
De IXOS HDMI Switcher is nu verkrijgbaar bij uw dichtstbijzijnde IXOS dealer.


EDITORS' CHOICE