NIEUWSKing Audio

Forza Italia bij King Audio


Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2008

(ingezonden mededeling)

Bij King Audio worden maar liefst 3 Italiaanse producten ge´ntroduceerd. De demonstratie wordt gehouden op zaterdag 22 november tussen 11.00 en 15.00 uur. U kunt vrij binnenwandelen in de King Audio luisterstudio aan de Parkstraat 19F in Velp (bij Arnhem).Wat hebben ze voor u in petto? Welnu,ůů.de herhaling van de introductie in Nederland van de eerder gehouden dag met de onvermoeibare en heel mooi plaatsende monitors Rosso Fiorentino Fiesole.

Deze worden nu vergezeld door de gloednieuwe en muzikaal klinkende Unison Research P40 buizenversterker met Murano glazen front. 

Als bron dient de ook al net in Nederland gearriveerde, North Star Design Sapphire  SACD/CD speler met 3 aparte voedingen en  Extremo conversietechniek. Dit is smullen kunnen ze al verklappen!King Audio verwelkomt u graag met een echt Italiaans kopje koffie op zaterdag 22 november aanstaande.

Parkeren graag aan de Parkstraat (niet betaald) of bij de Hoofdstraat (betaald parkeren). De kleine binnenplaats op de locatie zelf is hiervoor niet bedoeld. 

EDITORS' CHOICE