NIEUWSNuforce

NuForce P-8s primeur bij It Harkstee


Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2008 | Nuforce

(ingezonden mededeling)

Hifistudio It Harkstee heeft op 9 en 10 november de primeur van de nieuwe NuForce P-8S voorversterker.De P-8 S is een doorontwikkeling van de P-8 voorversterker, en is er volgens de fabrikant klankmatig zeer op vooruitgegaan. NuForce heeft het rigoureus aangepakt en het hele voorversterkerboard vernieuwd. Ook is de voedingscapaciteit toegenomen. Hij is dan ook een stuk dichterbij de P-9 gekomen wat klankkwaliteit betreft, en daarmee nog meer een “doorgeefluik” geworden.

Onze eigen mening is dat de versterker met name in transparantie en neutraliteit een referentie in zijn prijsklasse is geworden en zelfs ver daar boven. 

Als u eerste eigenaar bent van een P-8 kunt u deze laten upgraden naar de P-8 S voor 500 euro. Naast de klankmatige vooruitgang krijgt u daarmee ook opnieuw 3 jaar garantie op het voorversterkerboard.U bent van harte welkom om deze versterker in combinatie met de Reference9.v.2 te beluisteren. De rest van deze set bestaat uit de Cambridge 840 cd-speler, Anthony Gallo Reference 3.1 speakers en Cardas bekabeling.

 

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Achtergrond: Amerikaanse Polk Audio wil Europa in
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »