Nieuwe winkel: Chattelin Audio Systems


Redactie HiFi.nl | 03 november 2008

(ingezonden mededeling)

Peter Chattelin, voorheen werkzaam bij Rhapsody in Hilversum, zal halverwege januari 2009 de deuren openen van een compleet nieuwe zaak met de naam ‘Chattelin Audio Systems’.

De winkel, gelegen aan de Anna Paulownastraat in Den Haag, zal zich toeleggen op een breed scala aan apparatuur die meer dan voldoet aan het uitgangspunt: muziekbeleving Pur Sang! Merken die voldoen aan bovenstaande uitspraak en die we in Peter’s winkel kunnen verwachten zijn: Avalon, Spectral, Pass Labs, MIT, Master Audio, Audio Physic en vele andere.

Op dit moment wordt hard gewerkt om het pand geschikt te maken om als winkel en luisterruimte te kunnen dienen. Binnenkort gaat al wel de website online.
Peter Chattelin - die inmiddels zo’n 30 jaar actief is in de audiowereld  - werkte voorheen bij zaken als Rhapsody en Multifoon, en is sinds jaar en dag de stuwende kracht achter de succesvolle band Pink Project!

Met deze  kennis en daadwerkelijke speelervaring zullen toekomstige klanten worden voorgelicht en begeleid bij de keuze voor hun Set voor het leven. De zaak zal zich ook toeleggen op een aantal nader te benoemen specialiteiten binnen de audiowereld.

EDITORS' CHOICE

 • Achtergrond
  DIRAC: wat is het en wat maakt deze software zo goed
  Achtergrond
  lees meer »
 • Nieuws
  Bowers & Wilkins vervangt CM-reeks door 700-serie
  Nieuws
  lees meer »
 • Review
  OPPO Sonica DAC
  Review
  lees meer »