NIEUWSPioneer

Nieuw: Limited edition KURO-modellen

Redactie HiFi.nl | 05 november 2008 | Pioneer | Importeur: Vogel’s Consumer Benelux

(ingezonden mededeling)

Pioneer kondigt zijn KURO Limited Edition plasma flatscreen-tv’s aan – de 50 inch KRP-500AW en KRP-500ABG. Deze, volgens de fabrikant, meesterwerken op het vlak van design en techniek worden geleverd in twee opvallende kleurvarianten – puur wit en rijk genuanceerd beige grisé – en zijn amper 64 mm dik. Om een hoge exclusiviteitsgraad te garanderen, worden beide modellen in strikt gelimiteerde uitgave geproduceerd.



Met deze Limited Edition KURO tv’s wil Pioneer zijn klanten de mogelijkheid bieden om hun kijkomgeving nog verder aan te passen door hun tv te laten integreren met hun interieurdesign. De minimalistische witte en luxueuze beige grisé KURO’s zijn een uitstekende manier om de individuele smaak en stijl tot uiting te brengen. De nieuwe kleurmodellen zijn ontegensprekelijk speciaal, maar bezitten tegelijk alle bewezen sterke punten van een echte KURO: adembenemende prestaties, indrukwekkende beeldkwaliteit en ongeëvenaard technologisch vakmanschap.



Eeuwenlang hebben schilders kleuren gebruikt om intense emoties op te wekken. Het beige grisé van de KRP-500ABG draagt warmte en raffinement in perfect evenwicht uit, terwijl de zuivere lijnen en pure look KRP-500ABG draagt warmte en raffinement in perfect evenwicht uit, terwijl de zuivere lijnen en pure look van de KRP-500AW een gevoel van sereniteit en minimalisme creëren. Deze omkaderingen zijn onderscheidend, maar nooit afleidend, en staan in contrast met de diepte en intensiteit van de beelden op het KURO-flatscreen.

De KURO, die zijn naam ontleent aan het Japanse woord voor zwart, is ontworpen om het diepste zwart en een ongeëvenaard contrast te leveren, waardoor hij elk detail en elke kleur levendig en briljant tot leven kan brengen. Hierdoor wordt televisiekijken realistischer dan ooit, wat garant staat voor een meeslepende entertainmentervaring.



De KRP-500AW en de KRP-500ABG zijn voorzien van een even aantrekkelijke glanzend zwarte en fluisterstille mediatuner, die op het scherm is aangesloten met één enkele discrete kabel. Dankzij de afwezigheid van een veelvoud aan kabels die uit de achterkant van het plasmascherm komen, zijn deze modellen uitermate geschikt om op te hangen aan de muur en houden ze de kijkomgeving sober.

De KRP-500AW en KRP-500ABG zullen beschikbaar zijn vanaf november. Een optionele draaibare tafelstandaard in aangepaste kleuren, een muurbeugel en mooi vormgegeven zijluidsprekers zullen eveneens leverbaar zijn.


EDITORS' CHOICE