Audio Research & Martin Logan Purity show


Redactie HiFi.nl | 20 november 2008 | Audio Research

(ingezonden mededeling)

Onlangs introduceerde Audio Research de SP17 voorversterker. Een meer dan prachtige voorversterker die als enige ARC beschikt over een ingebouwde phono-voorversterker. Verder is hij qua opbouw meer gaan lijken op de duurdere modellen.Het leek Audio Excellence leuk om hier iets bijzonders mee te doen. Allereerst hebben zij een actieve combinatie gemaakt met de Martin Logan Purity. Deze hybride luidspreker heeft een lijningang die het mogelijk maakt om samen met een voorversterker een volwaardig stereosysteem te vormen. Met zijn 200Watt ingebouwde eindversterkers is hij prima in staat om op alle gewenste volumes de muziek overtuigend weer te geven.

Tevens willen zij tijdens deze dagen de nieuwe Linn Majik DS aandacht geven. Een netwerkspeler met een bijzondere prijs-waardeverhouding. Als analoge bron zal een Sondek LP12 dienst doen in een wel heel bijzondere uitvoering!Op vrijdag 21 en zaterdag 22 november wil Audio Excellence deze combinatie presenteren op hun gebruikelijke adres aan de Looierij in Zevenbergen.

Voor meer informatie over hun openingstijden en de diverse producten kunt u terecht op hun vernieuwde website: www.audioexcellence.nl

EDITORS' CHOICE