NIEUWSMorelisse

Sonic Chair bij Morelisse Beeld en Geluid


Redactie HiFi.nl | 07 november 2008

(ingezonden mededeling)

De Sonic Chair brengt volgens de fabrikant waanzinnig geluid en comfort samen in een uniek designmeubel. De stijlvolle coconachtige audiostoel heeft namelijk een rijke geluidsweergave ingebouwd. Speel je favoriete muziek af terwijl je heerlijk ontspannen achterover leunt. Dit maakt loungen in de Sonic Chair pas een unieke luisterervaring. De Sonic Chair staat vanaf zaterdag 8 november 2008 in de showroom van Morelisse Beeld en Geluid!, een gerenommeerd familiebedrijf in Amersfoort gespecialiseerd in beeld en geluid.
Waanzinnig geluid

Een speciaal ontwikkelde geluidsmembraan dient als ruggensteun en maakt zeer lage, maar niet hoorbare frequenties voelbaar. Dein mee terwijl je achterover leunt en draai de volumeknop gerust hoger. Je verjaagt niemand door geluidsoverlast. Door de actieve en passieve geluidsisolatie ontstaat een soort akoestisch eiland. Je hebt zelf ook geen last van achtergrondgeluiden. De 32 liter speakervolume uit de hoogwaardige speakers is stijlvol omsloten door het ronde ontwerp en perfect afgestemd op het gehoor. In de Sonic Chair ben je volledig omringd door het beste geluid. Een zeer functionele bijkomstigheid is dat je eenvoudig je laptop, mp3 speler, DVD speler, PS3 en Xbox kan koppelen aan de Sonic Chair.

Oogstrelend designHet gewaagde ontwerp van Sonic Chair maakt de stoel een echte eyecatcher in ieders interieur. Niet voor niets de winnaar van de RedDot Design Award in 2007: het ontwerp is retro met een futuristisch tintje. Zeer stijlvol uitgevoerd met de meest hoogwaardige materialen. De Sonic Chair kan in verschillende materialen en kleuren geleverd worden. Zo kunt u kiezen uit maar liefst 35 kleuren voor de binnenbekleding van microvezel dat de uitstraling heeft van verloursleer (Loop van Kvadrat). De buitenkant kan geleverd worden in hoogwaardig leer, of naar keuze in synthetisch leer. De zitting heeft een draaicirkel van 350⁰ en kan ondersteund worden door een roestvrij staal voetstuk waar de kabels netjes in weggewerkt kunnen worden. Ook kunt u kiezen voor een vijfpoots uitvoering van gepolijst aluminium.

Maatwerk voor bedrijven en merken is ook mogelijk. Zo wordt de Sonic Chair een echte corporate aanwinst.

De Sonic Chair is te beleven op zaterdag 8 november a.s. bij Morelisse Beeld en Geluid!, Arnhemseweg 40, Amersfoort. www.morelisse.nl

EDITORS' CHOICE