NIEUWSDenon

Denon introduceert DVD-3800BD Blu-ray speler

Redactie HiFi.nl | 22 november 2008 | Denon

(ingezonden mededeling)

Ervaar High Definition op een manier zoals alleen DENON het kan bieden. Als één van de toonaangevende fabrikanten ter wereld van hoogwaardige Home Entertainment producten heeft Denon een nieuwe topklasse Blu-ray Disc speler aangekondigd die 1080p24 en High Definition audio Bitstream ondersteund.



De Referentieklasse DVD-3800BD zet een nieuwe standaard in hoge prestaties en interactieve weergave. Aan boord is de krachtige 10-bit Silicon Optix Realta chipset met HQV videoprocessing. Deze levert de beste videoprestaties voor DVD en Blu-ray media met referentie kwaliteit upconversie en i/p scaling naar 1080p. De unieke D.P.I.C. (Denon Pixel Image Correction) en digitale ruisonderdrukking die deze technologie te bieden heeft maakt het mogelijk om beeldverslechterende ‘artifacts’ te verwijderen wat resulteert in een fenomenaal heldere High Definition beeldkwaliteit.

Denon’s DVD-3800BD maakt tevens gebruik van een variëteit aan ’s werelds meest geavanceerde audio technologieën, inclusief Advanced AL24 Processing voor ultieme audio prestaties. De speler biedt HD Audio en D.D.S.C.-HD met decoders voor Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio en is in staat om 7.1 analoge kanalen aan de uitgang aan te bieden. Oudere AV-receivers zonder HD decoders kunnen op deze manier worden opgewaardeerd.



De speler heeft een tweede audio- en videodecoder voor gelijktijdige weergave van een tweede audio- en videotrack die gebruikt kan worden voor interactieve audio en commentaar of voor Picture-in-Picture (BD Bonus View). Bovendien is er een SD-slot voor SD-kaarten die een nieuw niveau van volledige interactie en multimedia  mogelijk maakt.

Prijs:
De geadviseerde verkoopprijs voor de DVD-3800BD die leverbaar is in zwart, zilver of premium zilver is 1.999 euro.

Kijk voor meer informatie over Denon producten op www.lookenlisten.nl 

 

MERK

EDITORS' CHOICE