NIEUWS

Full HD x 4 bij Art Cinema Enkhuizen


Redactie HiFi.nl | 27 november 2008

(Ingezonden Mededeling)

2 t/m 5 december aanstaande houdt Art Cinema te Enkhuizen een unieke beeldshow met wellicht de beste thuisprojector van dit moment; het Meridian 810 Reference Video System. Gedurende deze dagen is iedereen welkom om deze unieke projector eens aan een nader onderzoek te onderwerpen.

Al meer dan 10 jaar lang ontwikkelt en fabriceert Meridian prachtige videoproducten, van DVD spelers tot projectoren en geavanceerde digitale audiocomponenten en creeren we het Meridian Digital Theatre. Een garantie voor de best mogelijke reproductie van zowel beeld als geluid. Een nieuw hoogtepunt is bereikt met het Meridian 810 Reference Video System dat een nader onderzoek meer dan waard is. Met een resolutie die ruim 4 keer hoger is dan Full HD spreken we liever van een Ultra High Definition projector. Wat deze projector uniek in de HomeTheater wereld maakt, is niet alleen de bijzonder hoge resolutie maar ook de krachtige schaler die de projector begeleidt. Deze schaler met Marvell Qveo technologie geeft beeld van standaard definitie (SD) én hoge definitie (HD) een buitengewoon niveau van resolutie om een zijdezacht en trillingsvrij beeld mogelijk te maken voor een onvergetelijke bioscoopervaring.Sterker nog; de specificaties van dit projectorsysteem gaan die van de industriestandaard voor digitale bioscopen ver te boven!

Iedere liefhebber van film is van 2 t/m 5 december aanstaande van harte welkom bij Art Cinema te Enkhuizen om deze unieke bioscoopervaring te ondergaan. Graag wel eerst even bellen op telefoonnummer 0228 - 35 00 04

Meer informatie over Meridian vindt u op www.viertron.nl

 

EDITORS' CHOICE