NIEUWS

Win een softcover opbergsysteem twv 600 euro


Redactie HiFi.nl | 23 december 2008

Plaatsgebrek is een veel gehoorde klacht van cd-verzamelaars. Met een breedte van ongeveer een centimeter per doosje levert een verzameling van 1000 cds dus een collectie van tien strekkende meter op. Dat is niet alleen onhandig, maar levert ook nog eens een rommelig en dus lelijk visueel spektakel op. Van alle ruimtebesparende opbergsystemen is het Softcover opbergsysteem toch wel n van de mooiste.

De softcovers bestaan uit een zacht kunststof mapje (naar keuze voor 1 of 2 cds) waarin niet alleen de cd zelf veilig en krasvrij kan worden opgeborgen, waar ook het bijbehorende boekje en de papieren inlay (waar meestal de tracklist op staat). De mapjes kunnen worden opgeborgen in een speciaal ontwikkelde box die ruim genoeg is is om door je collectie te bladeren, en er zijn ook blanco of alfabetische indexkaarten verkrijgbaar.

Door de ruimtebesparing van 70 procent past een collectie van 1000 cds opeens in n onopvallend ladekastje. Ook leverbaar voor dvds.

Wat kunt u winnen?
In samenwerking met softcover importeur Terrason kunnen we iemand gelukkig maken met 500 softcover hoesjes inclusief de bijpassende aluminium opbergbox.

Hoe kunt u winnen?
Stuur voor 31 december 2008 uw antwoord op de vraag `in welk land worden de Softcovers gemaakt?` naar redactie@hifi.nl

Mocht u naast deze mooie prijs grijpen, dan kunt u de Softcover opbergsystemen ook bij geselecteerde dealers kopen. Kijk op www.terrason-audio.nl voor de meest actuele dealerlijst.

Kiest u liever voor het gemak van het Internet: bestel dan via Muziek.nl

Prijzen:
vanaf 24 euro voor 40 hoesjes (1-cd)
vanaf 30 euro voor een aluminium opbergbox (40 cds)

EDITORS' CHOICE